Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milletvekili Demirbağ, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Derneği Mahmut Ergün, yönetimi ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Benzin ve motorine indirim! 

Dün benzine 1 lira 25 kuruş, bugün de motorine 83 kruş zam gelmişti. Bu gece yarısı ise hem benzine hem de motorine indirim geliyor. Benzin e motorinde indirimin 61 kuruş olması bekleniyor...

Milletvekili Erol’dan Regaip Kandili mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Elazığ Belediyesi’nden çocuklara anlamlı etkinlik 

Elazığ Belediyesi "Gönüller Yeryüzünün Emanetleri İçin Buluşuyor" projesi kapsamında çocuklara ve annelerine yönelik ebru sanatı etkinliği düzenlendi. 

Kamuda çalışan sözleşmelilere kadro 

Kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini öngören Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Elazığ’daki hak sahipleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

24 Ocak Elazığ depreminin ardından inşa edilen köy konutları ve TOKİ konutlarındaki vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Bu Milletin, mazlum insanların, Müslümanların umudu olan liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.” dedi. Konutlarından memnun olduklarını ifade eden hak sahibi vatandaşlar ise; “Allah, Cumhurbaşkanımızın ömrünü uzatsın.” İfadesinde bulundu.

Depoları şimdiden fulleyin! 

Geçtiğimiz haftalarda benzine peş peşe 3 kez zam geldi. Bu kez de motorine zam geliyor. Motorin zammı gece yarısından itibaren yansıyacak.

Vali Ömer Toraman’dan Regaip Kandili mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Toraman mesajında şunları söyledi:

Bulut: Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü hizmet binası yenilendi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünün hizmet binası yapımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bulut, “2018 yılında temeli attığımız “Yeni Hizmet Binası” deprem ve pandemiye rağmen hızlıca tamamladık. Hizmet binasını bitirdik ve hizmete aldık” dedi. 

Başkan Üçer: Hafızlar ülkemizin manevi sigortası olmuşlardır 

EHAD Elazığ Şube Başkanı Zülfü Üçer Dünya hafızlar Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 

EFT ve havale ücretlerinde artış

Bankaların, internet üzerinden 1000 TL’ye kadar EFT işlem ücreti, 1-1,14 liradan 1,05-2,67 TL aralığına yükseldi. Söz konusu rakam 50 bin lira ve üzeri işlemlerde ise 3,27 ile 16,37 TL arasında değişiklik gösterdi. 

Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı 

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ruhi Demirbaş, mahalledeki sorun ve çalışmaları paylaştı. Mahallede büyük sorunun çözüme kavuşturulduğunu ve Aile Sağlık Merkezinin hizmete açıldığını belirten Muhtar Demirbaş, mahallede eczane eksiğinin olduğunu ve vatandaşların ilaç almak için çarşı merkezine gitmek zorunda kaldığını söyledi. 

Vali Toraman ve Başkan Şerifoğulları, depremzedeleri ziyaret etti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ depreminin 3. yılında evlerine yerleşen depremzedeleri ziyaret etti. 

Milletvekili Erol: 82 Milyon Yurttaşımız Elazığ’daydı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak 2020 Depreminin 3’üncü yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, “O gece Türkiye’mizin her köşesinden 82 milyon yurttaşımız Elazığ’daydı, Elazığ’ımızın acısını paylaştı” dedi.

Bakan Bilgin’den EYT açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'nin 2023'e maliyetinin 150 milyar lira civarında olabileceğini söyledi. Bakan Bilgin, “Mevcut kanunda 1000 gün eksiğin varsa çalışacaksın. Böyle bir borçlanma yok” dedi. 

Milletvekili Demirbağ, şampiyonu tebrik etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası final müsabakasında rakibini nakavt ederek şampiyon olan Elazığ Belediyespor Boksörü, Milli Sporcumuz Elazığlı Gizem Özer'i evinde ziyaret ederek, tebrik etti.