Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Motorine kallavi zam!

Benzine gece yarısından itibaren 67 kuruşluk zam geldi. O zammın şoku atlatılmadan bir zam haberi daha geldi. Motorinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerlik olmak üzere 1 lira 5 kuruş zam geldi. İşte 17 Ocak 2023 zamlı ve güncel akaryakıt fiyatları...

Bahar kapıda programı Elazığ’da gerçekleşti

Anadolu'yu karış karış gezip bilinmeyen güzelliklerini izleyiciye sunan Bahar Kapıda, bu kez Gakgoşlar diyarı Elazığ'da ağırlandı. Bahar kapıda keyifli sohbetlerle Türkiye'nin göz bebeği aziz şehir Elazığ'ı tüm güzellikleriyle tanıttı. 

Elazığ’ın 2023 yılı yatırımı programı belli oldu 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan 2023 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete’de yayımlandı. 2023 Yılı Yatırımı Programında açıklanan Elazığ'daki projelere ayrılan ödenek miktarları da belli oldu. 

İl Başkanı Duran: Tüm örgütlerimizle sahada olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ’da seçim hazırlıklarını ara verdirmeden sürdürüyor. CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, bu kapsamda parti çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Erol’dan Elazığlı Öğrencilere 40 Bin Adet Eğitim Seti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol öncülüğünde Elazığ’da ilk ve ortaöğretim düzeyinde eğitim gören öğrencilerin istifade etmesi amacıyla 40 bin eğitim seti dağıtılacak.

Rüstem Kadri Septioğlu Kent Konseyleri Birliği yönetim kurulu üyeliğine seçildi 

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu, Kent Konseyleri Birliği yönetim kurulu üyeliğine seçildi. 

MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığına Vahit Erkan atandı 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanlığına Vahit Erkan atandı. 

Saadet Partisi Sivrice ilçe olağan kongresi gerçekleştirildi 

Saadet Partisi Sivrice İlçe Kongresi gerçekleştirildi. İlçe başkanlığına Hacı Bayram Pınar seçildi. 

Vatandaşlar yetkililere seslendi

HÜDA PAR Palu İlçe Başkanı İbrahim Güngören ve beraberindeki heyet ziyaret ettikleri köylerde, domuz sürülerinin tarlalara zarar verdiğini söyleyen köy sakinlerinin sorunun halledilmesi için yetkililere seslendi.

İki Türk’ten kanser aşısı müjdesi!

Geliştirdikleri koronavirüs aşısıyla geçtiğimiz yıllarda tüm dünyadaki en çok konuşulan isimler arasında yer alan Prof. Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin, şimdi de kanserle mücadele çalışmalarıyla gündem oldu. Almanya’nın dünyaca ünlü haftalık haber dergilerinden Focus’a kapak olan Türeci ve Şahin kanser aşısı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Evim Kampanyası'nda başvurular başladı 

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyasına başvurular bugün başladı. Herhangi bir başvuru ücreti alınmayacak, kura süreci olmayacak. Azami 15 yıl vade ile 0,69'dan başlayan faiz oranıyla kredi kullandırılacak. İlk etapta 100 bin ailenin ev sahibi olması planlanıyor. 

Başkan Uslu müjdeyi verdi!

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, 2017 yılında Başbakan Binali Yıldırım tarafından Ağın İlçesi’ne yaptırılma sözü verilen 10 yataklı entegre hastane yapım işinin 2023 yılı yatırım programlarına alındığını açıkladı. 

Whatsapp ara yüzü değişiyor! 

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, süreli mesajlar bölümünün ara yüzünü değiştirmek için harekete geçti. Yeni ara yüzde WhatsApp kişilerinde Süreli Mesajlar özelliğini aktif etmek için yeni bir alan yer alacak. Bu alan sayesinde birden fazla kişiyi kolayca Süreli Mesajlar için aktif etmek mümkün hale gelecek. 

Benzine gece yarısı zam var!

Araç sahiplerine bir kötü haber daha...

Elazığ Havalimanı yolcu sayısı açıklandı

Elazığ havalimanı 2022 yılı yolcu sayısı açıklandı. 2021 yılında Elazığ Havalimanı’nı 559 bin 236 kişi kullanırken, 2022 yılında bu rakam 666 bin 724 kişi oldu.

Demirbağ: Kapalı olan 115 köy yolumuz ulaşıma açıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışından dolayı ulaşıma kapanan Elazığ’daki 115 köy yolunun, 57 araç ve 96 personelle Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun ve gayretli çalışmaları neticesinde ulaşıma açıldığını ifade etti.