Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İstanbul’da yaşayan Elazığlılar bir araya geldi 

Keban Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin İstanbul’da düzenlediği etkinlikte üyeler bir araya gelerek hasret giderdi. 

EYT'liler ne zaman emekli olacak?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. EYT'liler hakkında çalışmalar sürüyor. Günden güne merak konusu olan sorular ise vatandaşların gündeminde yer alıyor. EYT son dakika haberleri gelişmeleri neler? EYT'liler ne zaman emekli olacak, ilk maaş ne zaman yatacak? EYT maaşı ne kadar olacak, şartları nedir? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT Destek Paketi ile ilgili önemli detayları açıkladı. İşte konuya ilişkin son güncel durum... 

Ankara Elazığ Kültür Derneği 75. yılını kutladı 

Ankara Elazığ Kültür Derneği düzenlenen programla 75. Yılını kutladı. 

Elazığ'a yeni okul

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yapılacak olan okul alanında incelemelerde bulundu.

Elazığ İl Özel İdaresi’nden emekli olan personellere plaket 

İl Özel İdaresinde görev yapan ve emekliye ayrılan 28 personel için bir toplantı tertip edilerek plaket takdim edildi. 

2022 yılı Aralık ayı ihracat oranları belli oldu 

Türkiye ihracatçılar meclisi 2022 yılı aralık ayının ihracat oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da Aralık ayında 26 milyon 699 bin dolarlık ihracat yapıldı. 

Raife babaannenin çağrısına Başkan Şerifoğulları kulak verdi 

Yöresel şivesiyle Elazığlı fenomen Raife Babaanne’nin Elazığspor için yaptığı çağrıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kulak verdi. Başkan Şerifoğulları Elazığspor’a 200 adet kombine bilet alarak destek oldu. 

Hikmet Şişecioğlu Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine asaleten atandı 

Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yürüten Hikmet Şişecioğlu Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile asaleten atandı. 

Meteorolojiden Elazığ için kar uyarısı 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ için kar uyarısında bulundu. 

Elazığ Belediyesi'nin gençlere rehber olduğu kariyer günleri başladı

Elazığ Belediyesi tarafından öğrencilerin donanımlarını artırmak ve mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunabilmek amacıyla düzenlenen Kariyer Günleri başladı.

Milletvekili Demirbağ OSB’deki mobilya üretim tesislerinde inceleme yaptı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Erenler Mobilya ve Tüfenkçi Mobilya’nın üretim tesislerinde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Milletvekili Demirbağ: “Elazığ ekonomimize ve istihdama katkı sunan işletmelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

MÜSİAD Başkanı Gürkan’dan teşekkür mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şubesi’nin 23’inci olağan genel kurulu yapıldı. Genel Kurulda Başkanlığa yeniden Tekin Gürkan seçildi. 

Başkan Kavaklı’dan hırsızlık olayları ile ilgili açıklama

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Elazığ’da artan hırsızlık olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Konya Temaslarına Mkyk Üyesi Mehmet Gül’de Katıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Konya’daki ziyaretlerine MKYK Üyesi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül’de iştirak etti. 

AK Parti'de üst üste istifalar! 30 AK Parti İl Başkanı istifa ediyor

AK Parti'de Aksaray, Aydın ve Düzce il başkanları istifa etti. Kısa sürede istifa eden il başkanı sayısının 30'a kadar çıkması bekleniyor...

Memur ve emekli zammı Resmi Gazete’de yayımlandı 

Memur ve emeklilere yüzde 30 zam yapılmasına ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.