Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurulu yapıldı

MÜSİAD Elazığ Şubesi’nin 23’inci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda Başkan Tekin Gürkan güven tazeledi. 

Milletvekili Erol: İddiamız Elazığ’ın sokaklarında milletvekili olarak değil bakan olarak gezmek

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, il yönetimi ile birlikte ilçe ve beldelerde temaslarda bulundu. Erol’un son durağı ise 10 Ocak Gazeteciler Gününde açılan basın müzesi oldu. 

Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi inşası sürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan ve sportif anlamda cazibe noktası niteliği taşıyacak olan Spor ve Yaşam Kompleksi inşası hızla ilerliyor.

Keban Devlet Hastanesi ve lojmanlarının yapımına başlanıldı 

Keban ilçesinde 25 yataklı Devlet Hastanesi ve 10 daireli lojman binasının yapımına başlandı. 

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü 2022 yılında 153.387 acil çağrıya cevap verdi

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT, 2022 yılı 12 aylık dönemde İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 Acil Çağrı Merkezi ihbar hattına gelen toplam 153.387 acil çağrıya cevap verdiklerini söyledi.

10 belediye daha AK Parti'ye geçiyor

tv100 yazarı Hacı Yakışıklı, 'sağlam kaynaklardan öğrendim' dedi ve 10 belediyenin daha AK Parti'ye geçme hazırlığında olduğunu belirtti. Görüşme yapılan belediye sayısının daha fazla olduğunu belirten Yakışıklı, Ak Parti'nin tüm ayrıntılara dikkat ettiğini belirtti.

Şahin Başkanın söz verdiği projeler hayat buldu

Göreve geldiği günden bugüne söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kamuoyunun takdirini topluyor.

Elazığlı bir hayırsever kimsesiz çocuğun mezarını yaptırdı 

Elazığ’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ağır zihinsel engelli çocuğun cenazesi ailesi tarafından kabul edilmeyince çocuğun cenazesi kimsesizler mezarlığına defnedilmişti. Elazığ’da iki gündür yürekleri sızlatan bu durum üzerine Elazığlı bir hayırseverde bugün kimsesiz çocuğun mezarını yaptırdı. 

İl Özel İdaresinde eğitimde indirim protokolü imzalandı 

İl Özel İdaresi ile özel bir eğitim kurumu arasında indirim protokolü imzalandı. 

Benzine zam!

Petrol fiyatlarında ki düşünün ardından dün 63 kuruş indirim yapılan benzine bu gece yarısı (13 Ocak 2023) itibariyle 80 kuruş zam geliyor! Dün kaşıkla verilen indirim bugün kepçeyle geri alınacak.

Hemşehirimiz Rabia Babaoğlu’na yeni görev

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Arşiv Daire Başkanlığı görevini yürüten Elazığlı Hemşehirimiz Rabia Babaoğlu İstanbul Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevine getirildi. Hemşehirimiz Babaoğlu Arşiv Daire Başkanlığı görevini de sürdürmeye devam edecek.

YRP Merkez ilçede Boydak dönemi

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Yeniden Refah Partisi Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyesi seçilerek Halkla İlişkilerde Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Hakan Pamukçu'dan boşalan Merkez İlçe Başkanlığına Sinan Boydak atandı.

ES Elazığspor’da transfer tahtası açıldı

ES Elazığspor’da, 1 yıldır kapalı olan transfer tahtası yapılan girişimler sonucu açıldı.

DSİ Elazığ'da 29 personel alacak

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSi), ihtiyaç bulunan iller için 1273 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda DSİ Elazığ'da da 29 personeli işe alınacak.

Milletvekili Demirbağ: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

Zülfü Demirbağ, 2023 seçimlerinin önemine değinerek, muhalefeti eleştirdi. 6’lı Masa’nın hala aday çıkartamadığını vurgulayan Milletvekili Demirbağ; “Beceriksiz, ayakları sallanan bir masa var karşımızda. Ben bu masaya 6’lı değil, 7’li masa diyorum. Çünkü sallanan ayaklardan birinde Biden, FETÖ, PKK ve HDP var. Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında tartıya çıkacak hala bir aday bile yok. Milletimiz bu oyunu bozacaktır.” dedi.  

Vali Yardımcısı Abbasoğlu’na ödül

Elazığ’da 24 Ocak 2020’de meydana gelen deprem sonrasında oluşturulan afet yönetimi başta olmak üzere, birçok kriz yönetiminde başarılı çalışmalar yürüten Elazığ Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, afet yönetimi üstün başarı ödülüne layık görüldü. Abdulkerem Abbasoğlu’na ödülü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından verildi.