Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Hizmet-İş’ten sağlıkta indirim protokolü 

Elazığ’da sağlık sektöründe hizmet veren özel bir hastane ile Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet İş Sendikası arasında sağlıkta indirim protokolü imzalandı. 

Keban’da doğalgaz hattı çalışmaları başladı 

Elazığ'ın Keban İlçesinde doğalgaz hattı çalışmalarına başlanıldı. Keban İlçe merkezinde başlanılan doğalgaz hattı çalışmalarının Haziran 2023'te bitmesi hedefleniyor. 

Tapuda yeni dönem resmen başladı!

Konutta fiyat ve rayiç bedel farkına müdahale geliyor. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Hazine Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan bu çalışmanın problemlerin önüne geçeceğini söylüyor.

Cep telefonu alacaklar dikkat! 

Cep telefonu alımlarında kredi ve taksit sınırı yeniden belirlendi. 12 bin liranın üzerindeki cep telefonları en fazla 3 taksitle alınabilecek.

Vali Toraman'dan ELMİYAD'a Ziyaret

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kollarından ELMİYAD'a ziyaret

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

DEVA Partisinden ELMİYAD'a ziyaret

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

ELMİYAD'dan Başkan Şerifoğulları'na teşekkür plaketİ

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), Elazığ Basın Tarihine ışık tutacak olan Basın Müzesi Projesini hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkür plaketi verdi. Plaketi ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci, Basın Müzesinin açılış töreninde Başkan Şerifoğulları'na takdim etti.

Elazığ Basın Müzesi açıldı!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 ana başlıkta 100 proje içerisinde yer alan Elazığ Basın Müzesi düzenlenen törenle açıldı.

Akasya Çiçeği okuyucu ile buluştu

Yazar İhsan Tarakçı’nın kaleme aldığı Akasya Çiçeği isimli kitabı okuyucuları ile buluştu.

300 bin geçici işçiye kadro!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, EYT düzenlemesine ilişkin açıklama yaptı. Teknik çalışmanın tamamlandığını belirten Bilgin, "Meclis gündemine gelmesi artık siyasetin vereceği bir karar" dedi.

Aydın Ayaz: İşten çıkarılan belediye işçileri görevlerine dönecek

Önceki dönem Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen müjdeli haberle işten çıkarılan belediye işçilerinin görevlerine döneceğini kaydetti. 

Bahçeli'den Sinan Ateş cinayetiyle ilgili önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili MHP'ye yönelik eleştirilere yanıt verdi. Bahçeli, ' Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapılıyor' dedi.

Kasım ayı işsizlik rakamları açıklandı

Türkiye'de işsizlik oranı, Kasım 2022'de bir önceki aya göre değişim göstermeyerek yüzde 10,2 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 576 bin kişi olarak belirlendi.

Benzine indirim geliyor! 

Araç sahiplerine yeni yılın ilk güzel haberi geldi. Petrol fiyatlarındaki gerileme nedeniyle benzin fiyatlarına bu gece yarısı indirim geliyor... İşte güncel benzin fiyatları...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü