Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İş kadını Oya Düşmez’e ödül

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği’nce (YAPDER) düzenlenen Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni'nde başarılı kadın girişimciler ödüllendirildi.

Sağlık çalışanlarına büyük müjde!

Sağlık Bakanlığı, muayenehane hekimleriyle ilgili "özel hastanenin yüzde 15 seviyesinde dışarıdan hekim kabul edilebileceği" yönündeki kota düzenlemesini kaldırdı.

Başkan Evsen: Esnafımız yasadan yararlanmak istiyor 

Erken Yaşta Emeklilik kararının açıklanmasının ardından esnafın mağdur edildiğini ifade eden Kahveciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, yetkililere seslendi.

Araç sahipleri dikkat!

Motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) bu yıla ilişkin ilk taksiti ile borç yapılandırmasına ilişkin taksit ödemelerinin 31 Ocak Salı gün sonuna kadar yapılması gerekiyor.

Elazığ Belediyesi’nden Ailede Çocukla İletişim Semineri 

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından “Ailede Çocukla İletişim” semineri gerçekleştirildi. 

Av. Cengiz Gülaç aday adaylığını açıkladı

Elazığ'ın tanınmış avukatlarından Cengiz Gülaç, AK Parti'den Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Milletvekili Balık, AK Partili kadınlarla buluştu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, partisinin kadın kolları ile bir araya geldi. 2023 seçimlerine dikkat çeken milletvekili balık, kadınların seçime yön vereceğini söyledi. 

Devlet memurlarının yemek ücretleri belli oldu

Memurlardan bu yıl 3,81-15,55 lira, sözleşmeli personelden 4,64-18,59 lira öğle yemeği bedeli tahsil edilecek. Hazine ve Maliye Bakanlığının Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliği Uygulama Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milletvekili Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yaklaşık 40 mühendis ile bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, fiber optik ve altyapı üzerine hizmet veren genç mühendislerin taleplerini dinlerken, Elazığ Müftüsü İrfan Üstündağ, Fırat Elektrik Dağıtım AŞ Müdürü Müjdat Çelik ve Elazığ Çemişgezekliler Derneği Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetimiyle de bir araya geldi. 

Hazarbaba Kayak Merkezi işletmesi için ihaleye çıkılacak 

Elazığ İl Özel İdaresi, Hazarbaba Kayak Merkezi ve Macera Parkının turizm tesislerinin işletilmesi için ihaleye çıktı. İhale 16 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

İyi Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan: Keban, ülkeyi aydınlatırken kendisi hizmet almada karanlıkta kalmış

Pazar günü il kongresini gerçekleştirecek olan İyi Parti, ilçe gezilerine devam ediyor. 

Meteorolojiden Elazığ için kar yağışı uyarısı 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ ve 4 şehir için kar yağışı uyarısında bulundu. 

Ömer Faruk Gökçe hayatını kaybetti 

Elazığspor’un ve Türk Futbolunun Önemli Eski Futbolcularından ve Teknik Adamlarından Ömer Faruk Gökçe vefat etti. 

Erdoğan'dan AK Parti'ye seçim talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmaylarına, "Seçim sürecine girdik. Bizim yoğunlaşacağımız konu artık adaylar olacak. Güçlü isimlerle seçime gideceğiz, hazırlıklara başlayın" talimatı verdi.

Cep telefonlarına yeni taksit düzenlemesi geldi! 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) cep telefonu alımlarında kullanılan tüketici kredilerinin vade sınırlarında değişikliğe gitti. Vade sınırının belirlenmesinde dikkate alınan 5 bin lira olan tutar 12 bin liraya çıkarıldı.

Başkan Sarıkaya: Köyler 700 konuttan faydalanmalı 

Genç Sivanlılar Derneği üyeleri bir araya gelerek, Bingöl Sivan bölgesine yapılması planlanan fabrikadan köylerin olumsuz etkileneceğini belirterek, çözüm önerilerini paylaştılar.