Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeni yıldan beklentiler

Yeni yılda trafik cezaları ne kadar?

2022 yılının sona ermesi ile birlikte 2023 yılında trafik ceza fiyatları güncellendi. İşte güncel trafik cezası fiyatları. 

Okul Cami Buluşmaları düzenlendi 

Şehit Hüseyin Göral İmam Hatip Ortaokulu çocuklara namaz ibadetinin önemini anlatmak ve namaz alışkanlığı kazandırmak amacıyla okul cami buluşması gerçekleştirdi. 

Elazığ GSİM’den anlamlı proje 

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü, enerji üretimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir projeye imza attı. İl Müdürlüğü enerji tasarrufu ile mücadele başlattı. 

Tarih belli oldu! 5 aylık zam oranı yüzde 15,11

Milyonlarca memur ve emeklilere yapılacak zam oranları, 3 Ocak'ta açıklanacak 6 aylık enflasyon verisiyle belli olacak. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, "Refah payının daha yüksek belirlenmesi öngörülmektedir" dedi.

İl Özel İdaresi personellerine eğitim semineri 

Elazığ İl Özel İdaresi, personellerin bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla rutin olarak gerçekleştirdiği hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor. 

Başkan Şerifoğulları, Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. 

Fırat Üniversitesi’ne 49 akademik personel alınacak 

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Fırat Üniversitesi’ne 49 Akademik Personel alınacak. 

Orman Genel Müdürlüğü Elazığ’da mühendis alımı yapacak 

Orman Genel Müdürlüğü Elazığ’da 6 sözleşmeli mühendis alımı yapacak. Orman Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 109 sözleşmeli personel alımı yapacak.  

Benzine bir yılda 39 kez zam geldi! 

Araç sahipleri 2022'nin son gününe zamlı akaryakıt fiyatlarıyla girdi. Gece yarısından itibaren benzinin pompa fiyatına 84 kuruş zam geldi... İşte 31 Aralık 2022 güncel benzin ve motorin fiyatları..

İl protokolü OSB’de incelemelerde bulundu 

Elazığ il protokolü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. 

Elazığ Belediyesi’nden duyuru!

Elazığ Belediyesi Tahakkuk ve Abone Servisleri, 31 Aralık Cumartesi günü hizmet sunmaya devam edecektir.

Başkan Yılmaz: 2023 yılında hizmetlerimiz artarak devam edecek

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 2022 yılında belediye hizmetlerinde çığır açtıklarını yeni yılda da aynı azim ve heyecanla çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti.

Şerifoğulları’ndan Mekke’nin Fethi'nin yıl dönümü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mukaddes şehir Mekke’nin Fethi'nin 1392. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Elazığ Belediyesi'nden Ahıska Türklerine psiko-sosyal destek

Elazığ Belediyesi, Rusya ile savaşın devam ettiği Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen ve Elazığ'daki konteyner kentlere yerleştirilen Ahıska Türklerine psiko-sosyal desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Milletvekili Ağar’dan yeni yıl mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Yeni Yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Toplam 3472 haber.