Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AK Parti Gençlik Kolları, Şenpınar’ın doğum gününü kutladı 

AK Parti Gençlik Kolları, 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan Sıla Şenpınar’ı doğum günü sürprizi yaptı. AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut’un da katılımıyla gerçekleştirilen doğum gününün ardından Milletvekili Bulut ve başkan Kürüm, öğrenci yurdunda gençlerle bir araya geldi. 

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz KPSS tekrar dersleri

Elazığ Belediyesi eğitime verdiği önemle memur adaylarına yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Elazığlı çiftçiler Adana TAYEM’de 

Elazığ’dan 20 çiftçi Etkin ve Verimli Sulama Sistemleri konulu eğitimi almak için Adana’ya gitti. 

Bulut, OSB’deki ayakkabı ve çanta fabrikasını inceledi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, OSB’de faaliyete girecek ayakkabı ve çanta fabrikasında incelemelerde bulundu. 

ETSO Olağan meclis toplantısı gerçekleşti 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Sedat Karataş başkanlığında gerçekleşti. 

Ateş: Hemşerilerimize sonsuz teşekkürler

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Pazar günü yoğun bir katılım ve büyük bir coşku ile gerçekleştirdikleri kongre sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı kaç oldu? 

TÜİK Kasım 2022 illerde trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt verilerini paylaştı. Elazığ’da Kasım ayı ölçeğinde kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 140 bin 555 oldu. 

Erman, merak edilen konularla ilgili açıklamalarda bulundu 

Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Sıtkı Erman, EYT başta olmak üzere merak edilen konularla ilgili açıklamalarda bulundu. 

HÜDA Par il teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin ve İl Başkanı Yasin Kavaklı il teşkilatı ile birlikte Yenice köyünü ziyaret etti. 

Milletvekili Erol, yılın son Pazar gününü mezarlık ziyaretlerine ayırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yılın son Pazar gününde, kaybettiği aile fertlerinin ve arkadaşlarının kabirlerini ziyaret etti.

Erdoğan'dan TOGG açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde düzenlenen "İlk Oyum AK Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a Programı"nda gençlerle bir araya geldi. Türkiye'nin merakla beklenen yerli otomobili TOGG ile ilgili müjdeyi duyuran Erdoğan, "Türk sanayisinin gurur vesilesi olan Togg'un üretimi, şu anda devam ediyor. İnşallah, birkaç ay sonra Togg'un oltu siyahını yollarımızda görmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Doğan, güven tazeledi 

Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu 2. olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kurulda mevcut Başkan Veysel Doğan güven tazeledi. 

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. olağan kongresi yapıldı. Kongreye partinin Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan da katılım sağladı. 

Yeniden Refah Partisi Elazığ il yönetimi belli oldu 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş’in, gerçekleştirilen kongrenin ardından il yönetimi belli oldu. 

Başkan Şerifoğulları: Çevre ve sıfır atık konusuna dikkat çekmek için geri dönüşüm parkı yaptık 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Elazığ Belediyesi Geri Dönüşüm Parkı’nı ziyaret ederek gelinen aşamayla ilgili bilgi aldı. 

Meteorolojiden uyarı!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ ve bölge 3 şehir için karla karışık yağmur yağışı uyarısında bulundu. 

Toplam 3486 haber.