Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Hukukçulara eğitim semineri verildi 

Türkiye Barolar Birliği ve Elazığ Barosu tarafından hukukçulara eğitim semineri verildi. Meslek tecrübelerinin paylaşıldığı seminerde Mal Rejimi Tasfiyesi anlatıldı. 

Başkan Ateş: Hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın da katılacağı kongreye tüm Elazığlıları davet etti. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı’nın 2’inci Olağan Kongresi Pazar günü Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Yüksel Ercan: Partimize büyük bir ilgi var

İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve İş İnsanı Yüksel Ercan saha çalışmalarına devam ettiklerini ve Elâzığ’da partilerine büyük bir ilgi olduğunu söyledi.

Başkan Şerifoğulları, belediye çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, devam eden belediye çalışmalarını yerinde görmek üzere bir dizi incelemelerde bulundu. Başkan Şerifoğulları’na belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

Özay: Sağlık hizmetleri gurur verici

Sağlık problemleri sebebiyle Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Maden İl Genel Meclis Üyesi Suphi Özay, sağlık hizmetleri ve kendisinin sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. 

Orman Genel Müdürlüğü Elazığ’da personel alacak

Orman Genel Müdürlüğü Elazığ’da 3 sözleşmeli Orman Mühendisi alımı yapacak. Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 249 sözleşmeli Orman Mühendisi alımı yapacak.

Başkan Septioğlu’ndan konaklama tesisi temsilcilerine oy çağrısı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 25 Aralık’ta Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Seçimi yapılacak. Elazığ Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu Elazığ ve çevre illerdeki konaklama tesisi temsilcilerinden oylarını kullanmalarını istedi.

Elazığ Belediyesi'nden Ahıska Türkleri'ne sinema keyfi 

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aile Danışma Merkezi (ADEM) tarafından Ahıska Türkü çocuklar için program düzenlendi. 

Vali Toraman, Keban’da muhtarlarla bir araya geldi 

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Keban ilçesinde incelemelerde bulundu. Vali Toraman, Kaymakamlığa yaptığı ziyarette bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Yasin Ardıç'a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. 

YRP Genel Başkanı Erbakan’ın Elazığ programı belli oldu 

Yeniden Refah Partisi il kongresine katılmak üzere 25 Aralık Pazar günü Elazığ'a gelecek olan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın Elazığ programı belli oldu. 

Çocuklu aileye 3 bin 300 lira devlet yardımı!

Çocuklu ailelere müjde gibi açıklama geldi. İlkokul ve orta öğretim çağında çocukları olan ailelere 3300 TL, üniversite öğrencileri için 5500 TL destek ödemesi için başvurular başladı. İşte, 7-17 yaş arası çocuğu olan ebeveynlerin başvuru için yapması gerekenler.

Lise Öğrencileri Fırat Üniversitesi’ni gezdi

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Fırat Üniversitesi’ni lise öğrencilerine tanıtmak amacıyla başlatılan “Fırat’ta Bir Gün” etkinliği kapsamında 3 lise daha Fırat Üniversitesi’ni gezdi. Şuana kadar toplamda 11 lise Fırat Üniversitesi’ni ziyaret etti. 

Yıldız Hentbolcular kupalarına kavuştu 

Elazığ’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Hentbol Kız-Erkek Müsabakaları 96 sporcunun katılımı ile tamamlandı. 

Elazığ Belediyesi, enstrüman kursu açıyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM); eğitimden sanata, kültürden spora birçok branşta ücretsiz kurslar açarak vatandaşların gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor.

Bakan Vedat Bilgin'den asgari ücret paylaşımı!

2023 asgari ücret 8 bin 500 lira oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 2002 yılından bu yana uygulanan asgari ücret ve dolar karşılığının yer aldığı tabloyu paylaştı.

Başkan Gülyüz: Tapuda ekspertiz uygulamasıyla ilgili kesinleşen bir durum yok 

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, yeni yürürlüğe giren ‘Tapuda Ekspertiz Zorunluluğu’ uygulaması hakkında açıklamalarda bulundu. 

Toplam 3494 haber.