Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Seçim takvimi belli oldu! 

Erken seçim mi baskın seçim mi tartışmaları sürerken, 2023 yılının haziran ayında yapılması gereken cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim takvimi belli oldu. Eğer erkene alınmaz ve seçim 18 Haziran'da yapılırsa seçim takvimi 24 Nisan'da başlayacak. Cumhurbaşkanı adayları 14 Mayıs'ta kesinleşecek.

Emekli maaşlarına kaç lira zam yapılacak? 

Asgari ücrete yüzde 54.7 zam yapılmasının ardından milyonlarca emeklinin maaşı asgari ücretin yarısı bile etmez hale geldi. Toplu sözleşme ve 6 aylık enflasyonla birlikte yılbaşında yüzde 18 civarında zam alacak memur ve emekliler, en az asgari ücret zammı kadar bir artış bekliyor.

Piyano konserine yoğun ilgi 

Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nino Kvachantiradze tarafından hazırlanan Piyano Eşliğinde Eserler’in sunulduğu konser büyük bir beğeni topladı.    

Hafız Cuma Duman hayatını kaybetti 

Elazığ’ın kanaat önderlerinden emekli imam Hafız Cuma Duman hayatını kaybetti. 

İl Özel İdaresi makine parkını güçlendirdi 

İl Özel idaresi, Bitümlü Sıcak Asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere, ikinci bir Finişer (Asfalt Serme Makinesi) alarak makine parkını güçlendirmeye devam ediyor. 

Şahin: Partimize ve Genel Başkanımıza büyük bir güven ve ilgi var

Deva Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Şahin, memleketi Elazığ'da birtakım ziyaretlerde bulundu. Şahin, programı kapsamında Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

Toplam 3494 haber.