EL-AKSA Plafformu'ndan Başkan Şerifoğulları'na Teşekkür

Katil İsrail'in mazlum Gazze halkına yönelik hunharca saldırına karşı Türk halkının tepkilerini ve desteklerini ortaya koymak amacıyla ülke genelindeki tüm yerleşim birimleriyle birlikte Elazığ'da da 14 derneğin bir araya gelmesiyle kurulan El-Aksa platformu, bugüne kadar ilimizde birçok faaliyet gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

7 Ekim 2023 tarihinden beri İsrail tarafından mazlum Filistin halkına yapılan saldırılara kayıtsız kalmayan ve düzenledikleri birçok miting, konferans, panel, boykot gibi etkinliklerle zulme tepkisini ortaya koyan,  yaşanan bu katliamı tüm iletişim mecralarını kullanarak dünya kamuoyunun görmesini ve bu zulmün son bulması için adım atması konusunda duyarlı bir duruş sergileyen El-Aksa Platformu üyeleri, bu faaliyetlerine verdiği desteklerden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim ettiler.

Gerçekleştirdikleri büyük miting, konferans, panel,  ürün boykotuyla ilgili halkımızın bilinçlenmesi ve bilgilenmesine yönelik afiş ve broşür, araç tahsisleri,  kermes ve nakdi yardımlar konusunda verdikleri destek ve Filistin davasına gösterdiği duyarlıkla Başkan Şerifoğulları’nın her zaman yanlarında olduklarını ve katkılarını esirgemediğini ifade eden platform sözcüsü Sinan Akılotu,  “Şehir merkezindeki trafik ışıklarına yazılan “ Başkanımızın trafik ışıklarına yazdırdığı “Katil İsrail- Özgür Kudüs” ibarelerin ülke genelinde ses getirip örnek alınmasını memnuniyetle gördük.  Ayrıca yapılan tüm çalışmalarımızda hem şahsi hem de kurum adına desteklerini esirgemeyen Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na bu katliama sessiz kalmayıp gösterdiği duyarlılık ve desteklerinden dolayı plaket takdim ederek teşekkürlerimizi sunduk. Başkanımız bundan sonra da haksızlık ve zulme karşı yapılacak tüm çalışmalara desteklerinin devam edeceklerini ifade etiler. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

EL-AKSA platformu sözcülerinin ziyaretlerinden memnuniyetini ifade eden Başkan Şerifoğulları, “EL AKSA Platformu Dönem Sözcüsü Sayın Sinan Akılotu ve Yönetim Kurulu Üyelerini Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” diyerek Gazze halkı ve dünyanın dört bir yanında zulme uğrayan mazlumlar için yapılacak tüm faaliyetlere desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN