Elazığ Belediye Meclisi, Haziran Ayı oturumları başladı

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran ayı oturumları başladı. Birleşimlerde Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyeleri Haluk Sertkaya ve Yusuf Ateş Partilerinden istifa ettiklerini ve bağımsız üye olarak görevlerine devam edecekleri konusunda meclise bilgi verildi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran ayı oturumlarına birinci birleşimle başladı. Meclisi Başkanlığını Aydın Kara’nın yaptığı oturumların birinci birleşiminde gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Birleşimde Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden belediye meclisi üyesi seçilen Haluk Sertkaya ve Yusuf Ateş, partilerinden istifa ederek  bundan sonra bağımsız meclis üyesi  olarak görevlerine devam edeceklerini açıkladılar.

Meclis gündem maddelerinde yer alan şehir içi toplu taşıma ve içme suyu ücretlerinin yeniden düzenlenmesi için hazırlanan teklif tarife komisyonuna havale edildi.

Birleşimlerde ayrıca; Çiftçi Malları Murakabe Heyetinde görev alacak 5 asil ve 5 yedek üyenin seçimi yapıldı.

Yapılan oylamada; Habib Yalçın, Gürkan Acar, Celalettin Albakabala, Yılmaz Yıldız, Veysi Toptaş Asil; Abdulsamet Bulut, Nida Polat, Abdülkadir Nar, Şaziye Aydın ve Cemal yıldırım yedek üye olarak seçildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN