Elazığ Belediyesi'nden seminer

Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik, 'Oryantasyon ve Protokol Kuralları Eğitimi' konusunda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi Hazar Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim ve bilgilendirme seminerine, çok sayıda belediye personeli katıldı.

Oryantasyon ile protokol ve nezaket kuralları konularının ele alındığı ve Eğitmenler Serkan Yılmaz ile Burcu Çetin tarafından verilen seminerde katılımcılara, 25-31 Mayıs Etik Haftası dolayısıyla, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hazırlanan 40 dakikalık, “Kamu Etiği ve Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri” ile ilgili eğitim videosu sunumu yapıldı.

Katılımcıları bilgilendiren Eğitmen Serkan Yılmaz, eğitimin amacının iş yaşamında, ofis kültürü, saygı, takdir ve hassasiyet gibi kültür öğelerinin oluşturulmasına katkı sağlamak olduğunu dile getirdi.

Eğitmen Burcu Çetin ise oryantasyon eğitimlerinin en önemli faydasının, personelin çalışmaya başladığı kuruma daha hızlı adapte olmasını sağlamak olduğunu ifade ederek uyum eğitimleri sayesinde kurumu tanıma, kuruma bağlılık ve güven oluştuğunu vurguladı.
  
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN