Elazığ İl Yöneticileri Savunma Sanayi Başkanı ile bir araya geldi

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara'da bulunan Elâzığ İl Yöneticileri, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ile bir araya gelerek Elâzığ'daki savunma sanayi yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundu.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

6 Şubat depreminin ardından yıkım ve hasarların oluştuğu illerde üretimin yeniden başlaması amacıyla savunma sanayi yatırımlarının bu illerde yapılması yönünde karar alınmıştı.

Bu kararın Elazığ’da hayata geçirilmesi adına AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ETSO Başkanı İdris Alan ve Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu başkanı Suat Öztürk bir takım temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Ankara’da Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ile bir araya gelen heyet Elazığ’daki savunma sanayi yatırımları ve gelecekte planlanan projelere ilişkin istişarelerde bulundular.

Prof. Dr. Haluk Görgün ile görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin yıldırım ortak açıklama yaparak; Elazığ’daki savunma sanayii yatırımları ile ilgili istişarelerde bulunduk, Elazığ’da planlanan savunma sanayii yatırımları ile ilgili süreci yakından takip ediyoruz. İlgilerinden dolayı Başkanımız Haluk Görgün’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da, “Savunma Sanayii Başkanımız Prof. Dr. Haluk Görgün’ü ziyaret ederek, ilimizdeki savunma sanayisi yatırımları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk.” Dedi

ETSO Başkanı İdris Alan açıklamasında, “Savunma Sanayii Başkanımız Prof. Dr. Haluk Görgün’ü ziyaret ederek, ilimizdeki savunma sanayii yatırımları ve gelecekte planlanan projeler hakkında taleplerimizi ileterek istişarelerde bulunduk.  Milletvekillerimiz ve il yöneticilerimiz ile birlikte şehrimizde yapılması planlanan savunma sanayii yatırımlarını yakından takip ediyor, hayata geçmesi noktasında müşterek gayret gösteriyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN