Elazığ sokakları müzikle yankılandı

Elazığ Belediyesi konservatuvar sanatçıları ve müzisyenleri, yeni tip koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek için sokakları gezerek konser verdi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren konservatuvar sanatçıları ve müzisyenleri, yeni tip koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek için sokakları gezerek konser verdi.

Tulumlarını giyip, maske ve eldivenlerini takan konser ekibi, tur otobüsü üzerinde mahalle mahalle gezip birbirinden eğlenceli şarkılar ve türküler çaldı. 

Müzisyenler  saatlerce enstrüman çalıp şarkılar söyleyerek vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Vatandaşlar da sanatçılara evlerinin balkonlarından eşlik etti. 

Öte yandan, 20 yaş altı olduğu için sokağa çıkamayan Miraç Kaan adlı gencin de doğum günü kutlandı. 

Gencin oturduğu binan önüne gelen müzisyenler, Miraç Kaan'ın sevincine şarkılarla ortak oldu. 

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Yardımcısı Ahmet Fethi Koç, programa ilişkin yaptığı açıklamada, "Evde Kal Çağrısına destek vermek için yola çıktık. İnşallah başarılı oluruz. Hem gençlerimiz hem büyüklerimiz için bugünler de geçecek diyoruz. Bu çalışmamızda 20 yaş altındaki genç arkadaşlarımızın doğum gününü de kutluyoruz. Mahallelerde seçtiğimiz evlere giderek, mahalli müziklerimiz de de tanıtarak, evde kalmanın ne kadar doğru olduğunu anlatma adına bir organizasyon yaptık." ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN