Elazığ Ülkü Ocakları 'Ülkü Spor' Kulübünü Kurdu

Elazığ Ülkü Ocakları bünyesinde 'Ülkü Spor' Kulübü kuruldu.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığ Ülkü Ocakları bünyesinde 'Ülkü Spor' Kulübü kuruldu. Kulüp, atletizm, masa tenisi, yüzme, okçuluk , tekvando, kikboks ve boks branşlarında faaliyet gösterecek.

Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek, yaptığı açıklamada, "Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin talimatları üzerine ilimizin bünyesinde Elazığ Ülkü Spor Kulübünü kurmuş bulunmaktayız. Kulüp Başkanlığımıza Serhat Gülnaroğlu hocamız görevlendirilmiştir. Amacımız zinde, güçlü, çalışkan ve geleceğe dair umutları olan vatanını, milletini seven gençleri yetiştirmektir. Elazığ Ülkü Spor Kulübünün ilk hedefi bireysel spor dallarında faaliyet gösterip öncelikle ilimiz Elazığ'da daha sonra ülkemiz milli takımında mücadele ederek milli ve manevi duygulara sahip gençler yetiştirebilmektir. Kulübümüz bünyesinde ilk etapta bireysel sporlarda; atletizm, masa tenisi, yüzme, okçuluk, tekvando, kikboks ve boks branşlarında faaliyet göstereceğiz.Kulübümüz bünyesinde aktif olmak isteyenler ocağımıza gelerek bizlerle iletişim kurabilirler . 11 - 19 ocakta Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Kickboks Şampiyonasında Kickboks Milli Takım Antrenörümüz Serkan Ispartalıoğlu eşliğinde kulübümüzü temsil edecek sporcularımıza başarılar dilerim" dedi.

Elazığ Ülkü Spor Kulubü Başkanı Serhat Gülnaroğlu, ise açıklamasında, "Dünyanın en büyük gençlik hareketi olan ülkü ocaklarının da artık spor faaliyetleri içerisinde bulunması kaçınılmaz bir durumdur . İlk olarak Ocak ayı içerisinde sayın başkanımızın da belirttiği gibi iddialı bir şekilde Elazığ Ülküspor olarak ilimizi temsil edeceğiz. İlimizin yeni marka değeri Elazığ Ülküspor'un tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN