Elazığ'da Bankalara Bariyerli Önlem

Elazığ'da Koronavirüs tedbirleri kapsamında banka ve ATM'lerin önünde bariyerli önlem alındı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığ'da da Korona virüs salgını nedeniyle alınan sıkı tedbirler arttırılarak devam ederken, bugün ATM önlerinde sosyal mesafenin korunması için polis bariyerleri ile düzenleme yapıldı.

Dün Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın cadde ve sokaklarda yaptığı denetimler sonucunda yoğunluk gördüğü banka ve ATM önlerine bariyerle önlem alınması talimatı vermişti. Bu sabahtan itibaren İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bariyerler konarak gerekli tedbirler alındı, her noktaya polis kondu ve tedbirler sıkı bir şekilde uygulanmaya kondu.

Çin'de ortaya çıkıp dünyaya yayılan Korona virüs salgını nedeniyle Türkiye genelinde de alınan tedbirler her gün biraz daha arttırılıyor. Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Pandemi Kurulu tarafından solo tedbirler aşınarak ve birçok tedbir kararlı bir şekilde uygulamaya konularak, meydanlar, kapalı çarşı, piknik ve mesire alanları, Harput ve Hazar gölü etrafı, ören yerleri, konteyner kentler ve vatandaşların yoğunluk oluşturduğu noktaların kapatılmasından sonra yeni tedbirler alınmaya başladı. Diğer alanların kapatılmasıyla en çok yoğunluğun ve yakın temasın olduğu bankalar ve bankaların ATM'lerine yönelik tedbirler alındı. Sosyal mesafenin korunması için sabah erken saatlerden itibaren polisler yoğun olan noktalarda bankalar ve ATM önlerinde tedbir aldı. Polis bariyerleri 1'er metre aralıklarla yerleştirilerek sosyal mesafenin korunması sağlandı ve her noktaya polis görevlendirmesi yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN