Elazığlı Robin Hood Yardımlarını Sürdürüyor

Elazığ'da daha önce 150 ailenin elektrik ve doğalgaz faturalarını ödeyen Hayırsever işadamının, yeni bir yardım daha yapacağı açıklandı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığ'da daha önce 150 ailenin elektrik ve doğalgaz faturalarını ödeyen Hayırsever işadamının, yeni bir yardım daha yapacağı açıklandı.

İsmi açıklanmayan Elazığlı hayırsever işadamı, geçtiğimiz günlerde Elazığ merkez Akpınar mahallesinde 150 ailenin elektrik  ve doğalgaz faturalarını karşılayıp, gıda yardımında bulunmuştu.

İş adamının vatandaşlara yardımının devam edeceği öğrenildi.

Akpınar Mahallesi Muhtarı Raif Acar yaptığı açıklamada, hayırsever iş adamının 150 haneye daha yardım edeceğini duyurdu.

Acar, şunları kaydetti: "Mahallemiz sakinlerinden ismini vermek istemiyen hayır sahibi aşağıdaki kriterlere haiz olan 150 ailemizin birer aylık elektrik ve doğalgaz borcunu ödeyecektir ayrıca gıda yardımında bulunacaktır. 1-Deprem veya corona virüsten dolayı işine son verilmiş olanlar. 2-Devletimizin sunmuş olduğu elektrik indiriminden faydalanmamış olanlar. 3-Maddi anlamda sikinti yaşıyan akpınar mahalle sakinleri. Bu kriterlere uygun olan değerli mahalle sakinlerimiz 09-04-2020 günü itibari ile mahalle muhtarlığına başvuruda bulunmalarını rica ederim.Akpınar mahallesi sakinleri adına zor ve mağdur durumda olan insanlarımıza yardim elini uzatan değerli hayır sahibi beyefendiye tesekkur eder ALLAH hayrını kabul etsin der saygı ve şükranlarımı sunarım."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN