Elazığspor'da iç transfer el yakıyor

Elazığspor'da iç transfer görüşmeleri el yakıyor. Bülent Yenihayat'ın raporu doğrultusunda kalmaları istenilen 10 oyuncuyla yapılan görüşmelerde istenilen rakamlar dudak uçuklatıyor 

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığspor’da iç transfer görüşmeleri sancılı başladı. Elazığspor teknik direktörü Bülent Yenihayat’ın raporu doğrultusunda yeni sezonda da takımda kalması istenilen kaleci Hakan Canbazoğlu, Berşan Yavuzay, Metin Peker, Mehmet Eksik, Hasan Ekici, Mikail Şimşek, Yağızcan Erdem, Fatih Kıran, Çağrı Yağız Yasak ve Beykan Şimşek’le yapılan görüşmelerde ilk imzayı atan isim Beykan Şimşek olmuştu.

Diğer 9 oyuncuyla yapılan görüşmelerde uçuk rakamlar istenilirken, bu durum Elazığspor transfer komitesi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Futbolcuların Elazığspor’la önceki dönemlerde yapmış oldukları anlaşmanın 4-5 mislini yeni sezon için yönetimden talep etmeleri nedeniyle görüşmeler şimdilik askıya alındı.

Elazığspor transfer komitesinin bu nedenle futbolculara düşünmeleri için süre verdiği ve yakın zamanda yapılacak ikinci görüşmenin ardından bu futbolcularla anlaşma zemini aranacağı ifade ediliyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN