Elazığspor'un kutlama programı belli oldu

Elazığspor'da şampiyonluk kutlamaları çarşamba günü gerçekleştirilecek. İstanbul Rams Park stadyumunda oynanan final karşılaşmasında 52 Orduspor'u 3-0'lık net sonuçla geçerek adını 2. Lige yazdıran bordo beyazlı takımımıza müsabakanın ardından izin verilmişti.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ’da düzenlenecek şampiyonluk organizasyonunun da detayları belli oldu. Edindiğimiz bilgilere göre, bordo beyazlı takımımız için kutlama töreni Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Pazartesi günü sabah uçağıyla Malatya’ya inen Elazığspor kafilesi Malatya’dan otobüsle Elazığ’a geldi.

Çarşamba günü gerçekleştirilecek kutlama töreni Kaptan Ömer Tokgöz Elazığspor tesislerinden başlatılacak. Saat 18:00 sularında üstü açık otobüsle şehir merkezine gelecek olan Elazığspor kafilesi, şehir merkezinde tur attıktan sonra stadyuma geçerek kutlamalara katılacak. Stadyumda kutlama önce mahalli müzik ve oyunlarla başlayacak. Ardından DJ eşliğinde yapılacak sunumlarla teknik heyet ve futbolcularla birlikte yönetim sahada yer alacak ve taraftarları selamlayacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN