100 Bin Haberleri

100 Bin Haberleri

Elazığ Belediyesi’nin bir marka yatırımında daha sona yaklaşılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından Aksaray ve Hicret Mahalleleri arasında yer alan toplam 100 bin metrekare alanda hayata geçirilen spor ve yaşam kompleksi inşa çalışmalarında sona yaklaşıldı. Şehre marka değer katacak tesis, yüzde 90 oranında tamamlandı.

Şerifoğulları: Meydanlarıyla anılan örnek bir şehir olacağız

Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, hizmete sunulduğu günden itibaren şehir merkezine nefes aldırmanın yanı sıra yaklaşık 100 bin araca da otopark hizmeti verdi.

Açıkkapı: Onlar hayal satarken biz hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, CHP’nin İstanbul’da verdiği konut sözü ile Elazığ’da yapılan 25 bin konutu karşılaştırdı. Açıkkapı, muhalefetin yalan vaatlerde bulunduğunu belirterek Kılıçdaroğlu’ndan 1 yıl sürede İstanbul’da 100 bin konut yapıp ücretsiz bir şekilde tamamlama sözü istedi.

Çoban, Cumhuriyetin 100. Yılında 100 bin bedava Sosyal Konut Projesi’ni açıkladı 

HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban tarafından hazırlanan "Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Bin Bedava Sosyal Konut Projesi” tanıtımı gerçekleştirildi. 

Yeni Evim Kampanyası'nda başvurular başladı 

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyasına başvurular bugün başladı. Herhangi bir başvuru ücreti alınmayacak, kura süreci olmayacak. Azami 15 yıl vade ile 0,69'dan başlayan faiz oranıyla kredi kullandırılacak. İlk etapta 100 bin ailenin ev sahibi olması planlanıyor. 

'Sarı altın' hasadında çiftçinin yüzü gülüyor

Elazığ'ın Baskil ilçesinde çiftçinin en önemli gelir kaynağı, mevsimlik işçilere de iş kapısı olan kayısıda 100 bin dekar alanda hasat mesaisi devam ediyor. Bölgeye önemli bir gelir sağladığı için kentte 'Sarı altın' olarak değerlendirilen kayısıda bu yıl verimin iyi olması çiftçinin yüzünü güldürüyor.

Uzm. Dr. Kanar: 'Trigeminal Nevralji başarı ile tedavi edilebiliyor'

Trigeminal Nevralji'nin (Yüz Hastalığı) yüz yıkama, dokunma, yemek yeme, diş fırçalama gibi günlük aktivitelerle tetiklenebilen ve 100 binde 5-25 kişide tespit edilebilen bir ağrı türü olduğunu dile getiren Algoloji Uzmanı Dr. Meltem Kanar, 'İşlem steril şartlarda ameliyathane koşullarında uygulanmakta ve yaklaşık 30 dakika ila 1 saat arasında sürmektedir. Hastalarımız ertesi gün şifa ile taburcu edilmektedir' dedi.

Elazığ'da ağaçlar beyaz gelinliğini giydi, muhteşem görüntü ortaya çıktı

Türkiye'de aroması ve kalitesi ile ilk sıralarda yer alan Elazığ'ın Baskil ilçesinde 100 bin dekar alanda dikili bulunan yaklaşık 1 milyon kayısı ağacı çiçek açtı, ortaya görsel şölen çıktı.

Bu Serçe'ye 100 bin TL verdiler, satmadı

Elazığ'da star stop çalışma sistemi ve LCD ekranla modernleştirilmiş tüm paçaları orijinal olan ve 58 bin kilometrede bulunan 30 yaşındaki Serçe'ye 100 bin lira teklif edildi, sahibi satmadı.

Elazığ'da kaçakçılıkla mücadele

Elazığ'da jandarma ekiplerinin kaçakçılıkla mücadele çalışmasında bandrolsüz 100 bin adet makaron ile 32 adet kaçak telefon ele geçirildi.

3 çocuk annesi kadın geri dönüşüm tesisi ile hem iş sahibi oldu hem de doğaya sahip çıktı

Elazığ'da ev hanımı olan 3 çocuk annesi Birsel Doğan, devletten aldığı 100 bin TL'lik hibe desteğiyle plastik geri dönüşüm tesisi kurup, hem patron oldu hem de doğaya zararlı ürünlerin tekrar dönüşümüne katkı sağlamaya başladı.

Deprem sonrası yapılan konutlar 100 bin kişiye sıcak yuva olacak

Elazığ'da yaşanan depremin ardından biten konutlar depremzedelere teslim edilmeye başlanırken, yakın zamanda 8 bin konut, yılın ortasına kadar ise 19 bin 500 konutun bitirilerek sahiplerine teslim edilmesinin planlandığı bildirildi. Elazığ Valisi Erkaya Yırık, haziran ayı sonuna kadar tamamı bitirilmesi planlanan konutların 100 bin kişiye sıcak yuva olacağını kaydetti.

21 Suç Kaydı Bulunan Kadın Hırsız Yakalandı

Elazığ'da bir ikametten 100 Bin TL değerinde ziynet eşyası çalan kadın, polisin yaptığı çalışma sonucu yakalandı.

Kaya: Türkiye’de sigara kaynaklı ölüm sayısı yılda 100 bin

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Abdulkadir Kaya, salgınıyla mücadelenin devam ettiği bugünlerde sigara bırakmanın öneminin daha da arttığına dikkat çekti.

Elazığ'da 1400 konut için kura çekilecek

Koronavirüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamında kura çekilişleri ertelenen 100 Bin Yeni Sosyal Konutun kuraları 28 Nisan 2019 Salı günü yeniden başlıyor.

3 Fabrikada 5.100 Bin kişi istihdam edilecek

Elazığ'da 5.100 bin kişiye iş kapısı olacak 3 yeni fabrikanın inşası devam tüm hızıyla devam ediyor.

Bakan Kurum: '100 bin kardeşimiz depremden etkilendi'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 3 Şubat itibarı ile 196 adet yıkık, 4 bin 13 ağır hasarlı, orta hasarlı ise bin 682 binamız var. Yaklaşık 25 bin bağımsız bölüm orta ve ağır hasarlı olarak etkilenmiş durumda. Şuan yüzde 80'e gelmiş durumdayız, 100 bin kardeşimiz depremden etkilenmiş durumda dedi.

KOSGEB'den Kobilerine 100 bin lira faizsiz destek kredisi

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez ve KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ının belirttiği Kobilere destek programıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Konutları İçin Başvurular Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle hazırlanan 'Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut' projesi başladı.

Elazığ'da 'altın yaprakların' görsel şöleni

Türkiye'de aroması ve kalitesi ile ilk sıralarda yer alan Elazığ'ın Baskil ilçesinde 100 bin dekar alanda dikili bulunan yaklaşık 1 milyon kayısı ağacında sonbaharın son günlerinde ayrı bir görsel şölen yaşanıyor. Yöre sakinleri ağaçlardaki renk cümbüşünü altın yapraklar olarak adlandırıyor.

5 inşaattan 100 bin TL'lik hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin 5 inşaattan 100 bin TL'lik hırsızlık yaptığını belirleyip suç üstü yakaladığı 2 şüpheli tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerden birinin ise 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş '100 bin emniyet mensubu 65 bin noktada trafik güvenlik hizmeti veriyor'

Kurban Bayramı'nın ilk gününü memleketi Elazığ'da geçiren Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş; 100 bin civarında emniyet teşkilatı mensubu 65 bin noktada trafik güvenlik hizmeti veriyordedi.

100 bin TL'lik dolandırıcılığa: 2 tutuklama

Elazığ'da kendilerini polis olarak tanıtıp, bir anneyi evden uzaklaştıran, ardından da küçük kızını kandırıp 100 bin TL'lik ziynet eşyası dolandıran şüphelilerden 2'si tutuklandı.

Sahte polisler, 100 bin TL'lik ziynet eşyası dolandırdı, gerçek polise yakalandı

Elazığ'da kendilerini polis olarak tanıtıp, bir anneyi evden uzaklaştıran, ardından da küçük kızını kandırıp 100 bin TL'lik ziynet eşyası dolandıran 7 şüpheli polisin çalışması ile yakalandı.

İlçeyi kalkındıran 1 milyon ağaçta 'kayısı hasadı'

20 bin nüfuslu Elazığ'ın Baskil ilçesinde 100 bin dekar alanda yaklaşık 1 milyon ağaçta üretilen kayısının hasadı başladı. Başta ilçe olmak üzere çevre iller dahil bir çok kişiye ekonomik kazanç sağlayan Baskil Kayısısı aroması ve kalitesi ile ilk sırada olması nedeniyle hem ülke içinde hem de ihracatta önemli bir yer alıyor.

Vali Kaldırım, yaralı Mehmetçikleri ziyaret etti

Tunceli'de 2'si 2 milyon 100 bin TL ödülle aranan 6 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda, hafif yaralanan ve tedavileri Elazığ'da devam eden Mehmetçikleri Vali Çetin Oktay Kaldırım ziyaret etti.

Elazığ'da 100 bin adet makaron ele geçirildi

Elazığ'da polisin yaptığı çalışmada 500 karton içerisinde 100 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.