14 Yaşındaki Haberleri

14 Yaşındaki Haberleri

Elazığ'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Elazığ'da bir grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 14 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Spor ile gelen başarı, herkese örnek oldu

Elazığ'da su topu takımında olan 14 yaşındaki Almina Duru Yura, bir yandan müsabakalara katılırken bir yandan da ders çalıştı. Spor ile birlikte zinde kalan ve deşarj olan Almina, fen lisesini kazanarak herkese örnek oldu.

Bakan Kurum'a yaptığı maket evi hediye etti

Elazığ depreminin birinci yıl dönümünde kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, deprem konutlarını yerinde inceledi. Bakan Kurum'un ziyaretinde 14 yaşındaki Emre Kaya, geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı maket evi hediye etti.

Bakan Kurum ile Emre'nin gülümseten diyaloğu: 'Söz mü? Söz'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Elazığ'da şantiye alanlarında yaptığı inceleme sırasında karşılaştığı 14 yaşındaki Emre ile sohbeti gülümsetti. Emre, Bakan Kurum'a önce mühendis olup olmadığını sordu, ardından kendisinin de mühendis olup yanında çalışmak istediğini söyleyerek söz vermesini istedi. Bakan Kurum da Emre'ye söz vererek iyi bir mühendis olmasını istedi.

Nevşehir'de 14 yaşındaki çocuk, av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu hayatını kaybetti

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla ava giden 14 yaşındaki Emincan Kılıç, av tüfeğinin kazara ateş alması sonucunda hayatını kaybetti.

Bingöl’de serinlemek için nehre giren 14 yaşındaki çocuk boğuldu

Bingöl'de serinlemek için Murat Nehri'ne giren 14 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Başkan Şerifoğulları’ndan Kitap Kurdu Bedirhan’a Jest

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 yaşındaki Epilepsi hastası Bedirhan Şahin'in yeni kitap talebine kayıtsız kalmadı. 

Okul Destek Projesiyle tanıştı, LGS'den 464 puan alarak Fen lisesine yerleşti

Elazığ'da 14 yaşındaki Batın Kırtay, Okul Destek Projesi kapsamında aldığı destekle girdiği LGS'de 464.5 puan alarak Fen lisesine yerleşti.

Depremzede Kerim, Erdoğan'ın gönderdiği 'Telefon'la ders çalışmaya başladı

Elazığ'da babası ve kardeşini depremde kaybeden, annesi ile birlikte enkazdan sağ kurtarılan 14 yaşındaki Kerim'in isteği üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından telefon gönderildi. Kerim, hastane odasında telefondan ders çalışmaya başladığını belirtirken, anne ise artık oğluna sarılarak acılarını dindirmeye çalıştığını aktararak, o gece yaşananları anlattı.

Depremden yaralı kurtulan Kerim, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü

Elazığ'da enkazdan yaralı kurtulan 14 yaşındaki Kerim İnce, Bakan Albayrak'ın aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la telefonla görüntülü olarak görüştü.

Oğlunun tedavi masrafı için iş bekliyor

Elazığ'da yaşayan Celal Şener, 14 yaşındaki Serebral Palsi (beyin felci) hastası oğlu için yardım çağrısında bulundu. Şener, oğlunun tedavisi için 80 bin liraya ihtiyaç olduğunu, ancak işi olmadığı için bir şey yapamadığını söyledi.