15 Temmuz Haberleri

15 Temmuz Haberleri

Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kalıcı eserler kazandırarak Elazığ’da büyük bir dönüşüme ve gelişime imza atan, şehri gerçek belediyecilikle buluşturmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir dizi temasta bulundu.

Gürtürk; 15 Temmuz milli birlik ruhumuzu güçlendirmiştir

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyet Başkanı Serkan Gürtürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ IŞIKVER: 15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ DESTANIDIR

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Gününün 8. Yılı münasebetiyle yayınladığı mesajda, “Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna, bu toprakları canları pahasına ve her türlü fedakârlığı göstererek, bize vatan kılan Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Söğüt’te, Malazgirt’te, Kut’ül Amare’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Çanakkale’de ne cevap verildiyse 15 Temmuz’da aynı cevap verilmiş ve tüm dünyaya Türk’ün istikbal aşkı ilan edilmiştir.” İfadelerinde bulundu.

Otobüs Terminali’ne 7/24 otobüs seferleri düzenlenecek

Vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşım hizmeti alabilmeleri adına Elazığ Belediyesi tarafından Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali güzergahına, 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren EŞTİ (75) seferleri başlatılacak.

Tarihi direnişin 8. yılı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminin ve bu girişime karşı milletin direnişinin üzerinden 8 yıl geçti.

Gazze’ye Kardeş Payı temalı yardım kampanyası başlatıldı

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde KADEM Elazığ Temsilciliği ve Kızılay Elazığ Şubesi işbirliğinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Gazze için yardım kampanyası başlatıldı.

AK Parti Kadın Kolları Gazze’deki anneler için toplanacak

AK Parti, Gazze’de yaşam hakları elinden alınan anneler için toplanacak. AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenleyecekleri programa herkesi davet etti.

Bahçeli'den Dilipak'a ağır sözler! 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdurrahman Dilipak'ın 15 Temmuz sözlerine çok sert çıktı! Dilipak'a "ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsveddesi" diyen Bahçeli, "Üstümüze gelen olursa tavsiyem boy ölçüsüne uygun kefen biçtirmesidir. Çünkü yatacağı yer sadece mezardır" dedi.

Elazığ’dan Filistin’e iyilik gemisi yola çıkıyor 

Hayrat Vakfı Ve Hayrat İnsani Yardım Derneği ile Gazze Direniş Platformu öncülüğünde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanan yardımlar AFAD tarafından Filistin’e gönderilecek. 

MHP İl Başkanlığı vatandaşlara aşure ikram etti

MHP Elazığ İl Başkanlığı Muharrem ayı dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

MHP İl Başkanlığı tarafından aşure ikramı yapılacak 

MHP İl Başkanlığı halk arasında dayanışma, paylaşma, muhabbet, birlik ve beraberliğin simgesi haline gelen Aşure Günü’nü yad etmek adına 31 Temmuz Pazartesi günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda aşure ikramı yapacak. 

Şerifoğulları: Meydanlarıyla anılan örnek bir şehir olacağız

Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, hizmete sunulduğu günden itibaren şehir merkezine nefes aldırmanın yanı sıra yaklaşık 100 bin araca da otopark hizmeti verdi.

Şehir otoparkları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı açıldığı günden beri vatandaşların takdirini topluyor.

Elazığ'da birlik ve beraberlik buluşması

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Gazi Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ, İkinci Meydanına Kavuştu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Ve Yer Altı Otoparkı Hizmete Sunuldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, şehrin kimliğine değer kazandıran seçim vaatleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı hizmete sunuldu.

Milletvekili Erol’un bayramlaşması adeta mitinge döndü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlarla bayramlaşması adeta mitinge döndü. Meydanı hınca hınç dolduran binlerce kişi, hep bir ağızdan sloganlar atarak destek sözü verdi. 

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Elazığ'da vatandaşlarla bir araya geldi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Elazığ'da Cumhuriyet Meydanı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanında incelemelerde bulunup esnafla bir araya geldi.

15 Temmuz Spor Salonu'nda bakım onarım çalışmaları sona erdi

Elazığ'ın Doğukent Mahallesi'nde bulunan 15 Temmuz Spor Salonu'nda bakım onarım ve yenileme çalışmaları sona erdi.

Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme Projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve yer altı otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri: 'Muhalefet terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamadı'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Son dönemde bu yatırım karşıtlığına ek olarak maalesef ve bunu üzülerek ifade etmek istiyorum. Terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamamak da eklenmiş durumdadır. Geçtiğimiz hafta 15 Temmuz'un yıl dönümünü yaladık. 252 şehit verdiğimiz çok ciddi bir mücadelenin yıldönümüydü ve üzülerek gördük ki bu yıl dönümünde muhalefet şehitlerimizi hiçbir şekilde gündeme getirmediği gibi FETÖ söylemini de ağzına alamadı' dedi

Mehmet Ağar’dan Saraçhane Mitingine Destek

İçişleri ve Adalet Eski Bakanı Mehmet Ağar, İstanbul Saraçhane Meydanında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına katıldı. Program öncesi Eski Bakan Mehmet Ağar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan selamlaşarak bir süre sohbet etti.

Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü törenle kutlandı

Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle il protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla program düzenlendi.

Elazığ'da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitlikler ziyaret edilerek, mevlit okundu.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: '15 Temmuz gecesi hainler, hürriyet aşığı bu millete zincir vurmayı tekrar denediler ve hamdolsun başaramadılar'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 15 Temmuz gecesi hainler, hürriyet aşığı bu millete zincir vurmayı tekrar denediler ve hamdolsun başaramadılar. O gece darbecilere direnmek için sokaklara, meydanlara, saldırganların yöneldiği her yere akın akın koşan vatandaşlarımızın her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum' dedi.

Mavi Vatan Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Derneği Elazığ temsilcisi Kara:

Mavi Vatan Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Derneği Elazığ temsilcisi gazeteci Erol kara, FETÖ ile mücadelede hiçbir zaman ve hiçbir şekilde vazgeçilmemesi gerektiğine dikkat çekerek, 'Birilerinin 15 Temmuzda başaramadıklarını başka yöntemlerle başarmalarına izin vermemeliyiz dedi.

Elazığspor 15 Temmuz'da başlıyor

Elazığspor, 2022-2023 futbol sezonu öncesi 1. etap kamp çalışmalarına start verecek.

15 Temmuz şehit babası Tevfik Oğuz, 'Cumhurbaşkanımızın dirayetli olması darbe girişimini engelledi'

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen Özel Harekat Polisi Eyyüp Oğuz'un babası Tevfik Oğuz 'Cumhurbaşkanımız dirayetli davrandı ve halkımız da arkasından gitti. Eğer öyle olmasaydı bu hainler darbeyi kazanırlardı. Cumhurbaşkanımızın dirayetli olması darbe girişimini engelledi' dedi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: '15 Temmuz'ları yapan FETÖ'cüler zinde bir şekilde halen çalışıyor'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, '15 Temmuz'ları yapan FETÖ'cü grupların hala zinde bir şekilde bu ülkede çalışmalarına devam ettiklerine emin olabilirsiniz' dedi.

Elazığspor sahaya 15 Temmuzda iniyor

Elazığspor'da 2022-2023 sezonu 1. etap kamp çalışmaları 15 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek olan ilk antrenmanla başlayacak.

15 Temmuz Şehitleri Spor Salonunda bakım onarım çalışmaları

Elazığ sporuna hizmet eden 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonunda bakım onarım çalışmaları yapılıyor.