17 Yaşında Haberleri

17 Yaşında Haberleri

Bir milyon değerindeki çakmak koleksiyonu görenleri şaşırtıyor

Elazığ'da 17 yaşında hobi olarak çakmak koleksiyonuna başlayan Hakan Zilayaz, 24 yılda 2 bin çakmak biriktirdi. Toplam değeri bir milyon olan koleksiyonun arasında dünyanın ilk çakmaklarından bir tanesinin olması da dikkat çekiyor. Çakmalara karşılık teklif edilen sıfır otomobili kabul etmeyen Zilayaz'ın hedefi, bir çakmak müzesi açmak.

İmmünglobülin G4 hastalığına yakalanan genç kız Türkiye'de 2'nci, dünyada 13'üncü vaka oldu

Elazığ'da 3 yıl önce burun kanaması ile hastaneye başvuran 17 yaşındaki Ayşe Tuncel, İmmünglobülin G4 (IgG4) hastalığı teşhisi ile Türkiye'de 2'nci, dünyada ise 13'üncü vaka olarak kayıtlara geçti. İlk ameliyatı sonrası ikinci bir ameliyat daha olması gereken Tuncel, Ben artık geceleri rahat uyumak istiyorum. Uykuda nefesim kesilerek uyanıyorum dedi.

Elazığ'da 17 yaşındaki kayıp genç bulundu

Elazığ'da dün ortadan kaybolan 17 yaşındaki genç, polis ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

Kerpiç evden, çelik modern eve

Elazığ depreminin ardından kerpiç evleri hasar alan resmiyette 98 yaşında olan ancak 20'li yaşlarda kimlik çıkartıldığı için 117 yaşında olduğunu belirten Selahattin dede ile eşi İsmigül Taştan çifti çelikten yapılan konforlu evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Selahattin dedenin eşi İsmigül Taştan, Eski evimiz kerpiçti, 50 yıllıktı çocuklarım geliyordu, yatacak yer yoktu ama şimdi Cuma'dan geliyorlar Pazar'a kadar hepsi rahat ediyor, torunum 'Babaanne ev çok geniş çok güzel' diyordiyerek anlatması ise mutluluğunu özetledi.

Rojda'nın asker üniforması giyme hayalini Mehmetçik gerçekleştirdi

Elazığ'da 17 yaşındaki fiziksel engelli Rojda'nın asker üniforması giyme hayalini, Mehmetçik gerçekleştirdi.

Ordu'da akıntıya kapılan işçi kayboldu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılan 17 yaşındaki fındık işçisi kayboldu.

Kanalda kaybolan 17 yaşındaki genci arama çalışmaları devam ediyor

Antalya'da yeğeniyle birlikte serinlemek için girdiği kanalda gözlerden kaybolan 17 yaşındaki genci arama çalışmaları 3'üncü gününde de devam etti. Sabah erken saatlerde karadan ve su altından başlayan çalışmalarda, akşam saatlerine kadar gencin izine henüz rastlanılmadı.

Antalya’da 17 yaşındaki genç serinlemek için girdiği derede kayboldu

Antalya'da 17 yaşındaki genç, serinlemek için girdiği derede kayboldu. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik ekipleri, polis ve sağlık ekipleri ile tedbir amaçlı Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Yaklaşık iki buçuk saat süren aramada 1 kilometrelik bir alanda tarama yapan ekipler, 17 yaşındaki gencin izine rastlayamadı.

Elif, Kick Boks'ta Milli Takım'a yükselmek istiyor

Elazığ'da babasının yarıda bırakmak zorunda kaldığı Kick Boks'a 5 yıl önce başlayan 17 yaşındaki Elif Sultan Yaşar, 1-7 Temmuz arasında yapılacak şampiyonada derece alarak Milli Takım'a girmek için yoğun çaba veriyor.