2 Çocuk Annesi Haberleri

2 Çocuk Annesi Haberleri

Eşinin üzerine kaynar su döktüğü iddia edilen koca konuştu

Elazığ'da yaşayan 2 çocuk annesi Ezgi Yıldız, eşi tarafından defalarca darp edildikten sonra üzerine kaynar su döküldüğünü iddia etmişti. İddiaların hedefindeki koca Muhammed Yıldız, 'İddiaların hiçbir şekilde katılmıyorum. Bu ailesinin bir oyunudur' dedi.

Eşinden dayak yiyip üzerine kaynar su dökülen kadından feryat: 'Ölmek istemiyorum'

Elazığ'da yaşayan 2 çocuk annesi Ezgi Y., eşi tarafından defalarca darp edildikten sonra üzerine kaynar su döküldü. Defalarca şiddete maruz kaldığını söyleyen kadın, Eşimin ceza almasını istiyorum, bu yaptıklarının yanına kalmasını istemiyorum. Beni canice, diri diri yakmaya çalıştı. Ben gerekenin yapılmasını istiyorum dedi.

Hobisini mesleğe dönüştüren 2 çocuk annesi, aile ekonomisine katkı sağlıyor

Elazığ'da Resim İş Öğretmenliği bölümünde okuyan 2 çocuk annesi Emine Ser Tanrıverdi'nin hobisi ticarete dönüştü. Polimer kil malzemeden bardakları süsleyerek sanatını zanaata dönüştüren Tanrıverdi, aile ekonomisine katkı sağlamaya başladı.

Karşısına rakip çıkmayan kadın muhtar, 18 yıldır görevinin başında

Elazığ'da köylülerin istediği üzerine 2004 seçimlerinde muhtarlığa aday olan 2 çocuk annesi Şükran Doydu Çimen, şimdiye kadar karşısına rakip çıkmadığı için 18 yıldır köyünün muhtarı olarak çalışmalarına devam ediyor.

'Yapamazsın' dediler, o şimdi eserleri ile erkeklere taş çıkarıyor

Elazığ'da hobi olarak başladığı ahşap yakma ve oyma sanatında erkeklere taş çıkartan 2 çocuk annesi Mine Karakaş, 5 metrekarelik atölyesinde aile ekonomisine katkı sağlıyor.

1,5 yılda 2 kez kanserden kurtuldu

Elazığ'da 2 çocuk annesi Emine Yentür, 1,5 yıl içerisinde geçirdiği başarılı ameliyatlarla rektum ve karaciğer kanserlerinden kurtuldu.

Sahiplendiği kuzu, hem evinin neşesi, hem de terapisi oldu

Elazığ'da kanser tedavisi gören ve psikolojik desteği ihtiyacı olan 2 çocuk annesi Aysel Yar, annesi ölen kuzuyu sahiplenerek evinde bakmaya başladı. Evde kuzusunun altını bağlayan, onu biberonla besleyen Yar'a, kuzu terapi oldu, hayatına da renk geldi.

El emeği ürünler, e-ticaretle Amerika'ya kadar satılmaya başladı

Elazığ'da 12 yıl önce eğitim almadan el sanatları bünyesindeki bir çok meslek dalını öğrenen, Elazığ depremi ve sonrasında devam eden pandemi sürecinde 'porselen dekorlama' mesleğini devam ettiren 2 çocuk annesi, krizi fırsata çevirerek porselen ve seramik ürünlerin üzerine işlediği desenlerle e-ticaret yoluyla yurtiçi başta olmak üzere Amerika'ya da satış yapmaya başladı.

Cumhurbaşkanından talepte bulunan kadınları, vali misafir etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talepte bulunan kadınları makamında ağırlayan Vali Erkaya Yırık, onların isteklerini dinledi. Oğlu için iş istediğini aktaran ve sosyal medyada heyecanla dile getirdiği talebini farklı amaçla kullananlara tepki gösteren 2 çocuk annesi Bedriye Fırat ise, 'Cumhurbaşkanımız yanıma geldi. Oğlumun işi yoktu ben de iş talebinde bulundum. Benim bir ihtiyacım yok, kocam emekli ve çok şükür evim de var. Çoğu dün yanlış anlamış. Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun, aç değilim açıkta değilim' dedi.

Kastamonu'da otomobilin çarptığı 2 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti

Kastamonu-Daday karayolu Çiğil köyü mevkisinde otomobilin çarptığı 2 çocuk annesi kadın, hayatını kaybetti.

Hollanda'da öldürülen 2 çocuk annesi memleketi Elazığ'da toprağa verildi

Hollanda'nın Lahey kentinde kocası tarafından öldürüldüğü iddia edilen 39 yaşındaki 2 çocuk annesi Özgür Yıldız memleketi Elazığ'da toprağa verildi.

Anne, oğlunun böbreğiyle hayata tutundu

Elazığ'da 14 yıl önce bir böbreği alınan ve diğer böbreği de 5 ay önce iflas eden 2 çocuk annesi 45 yaşındaki Geyik Eser, oğlunun verdiği böbrekle hayata tutundu.

Önce kendi sonra kocası başladı, sanatın ustası oldular

Elazığ'da 2 çocuk annesi Özlem Takuçin (48), 5 yıl önce stres ve sıkıntıdan kurtulmak için gittiği kursta öğrendiği Çit Baskı sanatının ustası oldu. Takuçin'in kocası da ona yardım ederken işi severek, onunla birlikte aynı sanatı yapmaya ve başkalarına öğretmeye başladı.

Ekmeğini taştan çıkaran anne

Elazığ'ın Keban ilçesinde 2 çocuk annesi 47 yaşındaki ev hanımı Canan Öztürk, baraj kenarından topladığı taşları sanata dönüştürerek hem ekonomik kazanç elde etmeye başladı, hemde boş vakitlerini doldurdu. Sosyal medyadan aldığı sipariş üzerine Kıbrıs ve Almanya'ya kadar ürünlerini gönderen Öztürk'ün ekmeğini taştan çıkarması ise çevresindeki herkese örnek oldu.