24 Kasım Öğretmenler Günü Haberleri

24 Kasım Öğretmenler Günü Haberleri

Başkan Telçeken: Öğretmenler gelecek neslin mimarıdır

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği(ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla öğretmenleri ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm eğitim-öğretim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Milletvekili Erol'dan Necmettin Öğretmenin ailesine vefa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Şehit Necmettin Yılmaz'ın ailesini arayarak acılarına ortak oldu.

Taşkın: Beyaz önlük değil, ikramiye istiyoruz 

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, 24 Kasım Öğretmenler Gününde dağıtılacak olan beyaz önlük yerine öğretmenleri motive etmek için ikramiye verilmesini talep ettikleri, konu ile ilgile olarak hazırladıkları kanun teklifini siyasilere gönderdiklerini söyledi. 

Elazığ, yeni öğretmenevine kavuştu

Elazığ'da kiralanan otel, öğretmenevine dönüştürülerek '24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Elazığ'da öğretmenler günü buluşması

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler için özel bir program düzenlendi.

F.Ü Devlet Konservatuvarı'ndan Öğretmenler Günü Konseri

Fırat Üniversitesi (F.Ü) Devlet Konservatuvarı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi’nde Harput Müziği adlı unutulmaz bir konser verdi.

Başkan Yılmaz öğretmenleri unutmadı

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla beldede bulunan okulları ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Elazığ'da şehit öğretmenler unutulmadı

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla teröristler tarafından düzenlenen saldırılarda şehit olan öğretmenler anısına fotoğraf sergisi açıldı.

Çocuklardan en yaşlı öğretmenlere anlamlı ziyaret

Elazığ'da bir grup çocuk '24 Kasım Öğretmenler Gününde' kentin en yaşlı öğretmenleri ile bir araya gelerek hediye verdi.

Elazığ'da görev yapan en genç ve en tecrübeli öğretmene anlamlı ziyaret

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir eğitim kurumu öğretmenleri, kentte görev yapan en genç ve en tecrübeli öğretmenlerle bir araya gelerek kendilerine çiçek taktim etti.

Bakan Kurum, öğretmeni ile görüntülü görüştü

Elazığ'da yapılan deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kendisine yapılan sürpriz sayesinde ilkokul öğretmeni ile görüntülü görüşerek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Elazığ'da Öğretmenler Günü Töreni

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Atatürk anıtına çelenk konuldu.

Elazığ'da, 'Öğretmenler Günü' kutlamaları

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.