27 Mayıs Haberleri

27 Mayıs Haberleri

Açıkkapı: 27 Mayıs 1960 darbesinde millet iradesi hiçe sayıldı

27 Mayıs Darbesinin yıldönümünde açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Artık vakit muasır medeniyetlerin üzerine çıkma vaktidir” dedi.

Elazığ Belediyesi’nden Arsa Satışı

Elazığ Belediyesi EBUAŞ A.Ş.’ye ait Rızaiye Mahallesi Yukarı Mezra’da bulunan 4 adet taşınmaz arsayı, 27 Mayıs 2022 tarihinde saat 10.30’da başlayacak dört ayrı açık artırma usulü ihaleyle satışa sunuyor.

Bahşi: 27 Mayıslar bir daha yaşanmasın diye Memur Sen Var

Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü dolayısıyla açıklama yaptı. 

Aydın: Yeni bir ruh ve heyecanla çalışacağız

27 Mayıs 2020 tarihinde Elazığ İl Müftüsü olarak göreve başlayan Selami Aydın cami görevlileri ile ilk toplantısını yaptı.

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

27 Mayıs 2020 tarihinde Suriye'nin İdlib kentinde gerçekleştirilen yol kontrol devriyesi sırasında meydana gelen patlama sonucu şehitlik makamına yükselen Piyade Teğmen Canbert Tatar için memleketi Elazığ'da Mevlid-i Şerif okutuldu.

Vali Yırık, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Suriye'nin İdlib kentinde 27 Mayıs 2020 tarihinde şehit olan Piyade Teğmen Canbert Tatar’ın ailesini ziyaret etti. 

Şırnak’ta şehit olan askerle ilgili kahreden detay

Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın 27 Mayıs'ta nöbet arkadaşları ile iftarını açarken çektiği video ortaya çıktı. Şehit Evran'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk milletine selam gönderdiği videonun Cumhurbaşkanlığının resmi Twitter hesabında da paylaşıldığı öğrenildi.

Elazığ'da 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü

Elazığ'da 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü nedeniyle basın açıklaması gerçekleştirildi.