3 Kişi Yakalandı Haberleri

3 Kişi Yakalandı Haberleri

Elazığ'da piyasaya sahte para sürmeye hazırlanan 3 kişi yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bir aracın ön konsol kısmına zulalanmış sahte 93 bin 800 lira ele geçirildi.

Kuyumculara sahte altın satan şüpheliler yakalandı, bir kadın tutuklandı

Elazığ'da kuyumculara 15 bin TL değerinde sahte altın satarak dolandıran 2'si kadın 3 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden bir kadın tutuklandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamalarında 83 kişi yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir hafta içinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 83 kişi yakalandı.

Hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı

Elazığ'ın Altınkuşak köyünde bulunan mermer ocağından bakır kablo çalan 3 kişi yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 83 kişi yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda 83 şüpheli yakalandı.

Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama

Elazığ'da uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirlenen 3 kişi yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şahıslar tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Hırsızlık Zanlısı 3 Kişi Yakalandı

Elazığ'da demir kesme makinası ve motosiklet çaldığı belirlenen 3 kişi yakalandı.

Uyuşturucu ticareti yapan 3 kişi tutuklandı

Elazığ’da uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 3 kişi yakalandı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Kaçak Balık Avlayan 3 Kişi Yakalandı

Elazığ'da kaçak balık avlayan 3 kişi suçüstü yakalandı. 

Cezaevi firarisi yakalandı

Elazığ’da bir işyerinde piyasa değeri yaklaşık 9 Bin TL olan 47 top elektrik kablosunu çalan 3 kişi yakalandı.Şüphelilerden birinin hakkında kesinleşmiş 9 yıl hapis cezası olan cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.

Tarihi caminin altını kazan 3 kişi yakalandı

Elazığ’ın tarihi Harput Mahallesi’nde bulunan Sarahatun Camii’nin temel kısmını kazan 1 şüpheli ve ona gözcülük yapan 2 şahıs yakalandı.