3 Şüpheli Haberleri

3 Şüpheli Haberleri

Elazığ'da bir köyü soyan hırsızlar, jandarmaya yakalandı

Elazığ'da yazlık olarak kullanılan köye kamyonla gelen hırsızlar, kapı, pencere ve duvarları kırarak girdikleri 11 evi soymuştu. Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan jandarma ekipleri, 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Çalınan malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele aralıksız sürüyor: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelesi aralıksız sürüyor. Bu çerçevede son bir hafta içerisinde 3 şüpheli tutuklanırken, 20 kişi hakkında ise işlem yapıldı.

Elazığ'da hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı

Elazığ'da hırsızlık yapan 3 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da 117 adet suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da çeşitli suçlardan 117 suç kaydı bulunan 3 şüpheli, çaldıkları kabloları araçla taşırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mahkeme karşısına çıkartılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 117 adet suç kaydı bulunan 3 şüpheli yakalandı

Elazığ'da çeşitli suçlardan 117 adet kaydı bulunan 3 şüpheli, çaldıkları kabloları araçla taşırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da 3 şüpheli akülü araç çalarken suçüstü yakalandı

Elazığ'da 3 şüpheli, bir ikametten akülü araç çalarken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Elazığ'da hırsızlık yapan 3 şüpheli yakalandı

Elazığ'da hırsızlık yapan ve polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Kesimhaneden 1 milyon lira değerinde soğutucu çalan 3 şüpheli, kaçmaya çalışırken yakalandı

Elazığ'da bir kesimhaneden 1 milyon lira değerinde soğutucu çalan 3 şüpheli, yaşanan kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele sürüyor: 3 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde son bir haftada yapılan çalışmalarda, 3 şüpheli tutuklanırken 33 şahıs hakkında da işlem yapıldı.

Elazığ'da kaçak kazı yapan 3 şüpheli suçüstü yakalandı

Elazığ'da kaçak kazı yapan 3 şüpheli jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Elazığ'da kaçak kazı yapan 3 şüpheli suçüstü yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda, kaçak kazı yapan 3 şüpheli suçüstü yakalandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamalarında 143 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda 143 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da 43 suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde ibadethaneler ile evlerden hırsızlık yapan ve 43 suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucu maddeyle yakalanan 3 zanlı tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kente uyuşturucu sokmak isterken yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'a uyuşturucu tacirlerine operasyon: 3 gözaltı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kente uyuşturucu sokmak isteyen 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Otomobil çalan hırsızlar, kendilerini görüntüleyen gazetecileri tehdit etti

Elazığ'da park halindeki otomobili çalan 3 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. Hırsızlar, o anları çeken gazetecileri tehdit ederek, 30 dakika sonra buradan çıkacağım hepinizle görüşeceğim dedi.

Elazığ'da 104 suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da toplamda 104 ayrı suç kaydı bulunan 3 şüpheli, hırsızlık yaptıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 2 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Elazığ'da inşattan hırsızlık yaptıkları sırada polisi fark ederek kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alının 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkeme karşısına çıkartılan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Elazığ'da 3 hırsızlık şüphelisi gözaltına alındı

Elazığ'da inşattan hırsızlık yaptıkları sırada polisi fark ederek kaçan ve yaşanan kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alının 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamalarında aranan 133 şüpheli yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalar neticesinde yakalanan 133 şüpheliden 28'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 tutuklama

Elazığ'da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 17 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 3 şüpheli de tutuklandı.

Bir daha hesap ödemeyeceklerini söyleyip havaya ateş açan 3 kişi tutuklandı

Elazığ'da bir mekanda hesap ödedikten sonra bir daha hesap ödemeyeceklerini ve mekanın kendileri için çalışacağı tehditlerini savuran, çıkışta da havaya ateş açan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hesap ödedikten sonra tehditler savurup havaya ateş açan 3 şüpheli yakalandı

Elazığ'da bir mekanda hesap ödedikten sonra bir daha hesap ödemeyeceklerini ve mekanın kendileri için çalışacağı tehditlerini savuran, çıkışta da havaya ateş açan 3 şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Siber jandarma sanal ortamdaki suçlulara nefes aldırmıyor: 123 şüpheliye yasal işlem yapıldı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada 123 şüpheli hakkında yasal işlem yapılırken, 6 faili meçhul siber suç olayının aydınlatılması sağlandı.

Elazığ'da 3 kişinin yaralandığı olayda, 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ'da, bir iş yerinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi kurşunların isabet etmesi sonucu, 1 kişi de silah kabzasıyla darp edilerek yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si bugün adliyeye sevk edildi.

Jandarmadan tarihi eser operasyonu: 102 obje ele geçirildi

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen tarihi eser operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alınırken 102 tarihi obje ele geçirildi.

JASAT hırsızlara geçit vermiyor: 3 gözaltı

Elazığ'ın Palu ilçesinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), çiftçilerin elektrik panosu ve kablolarını çalan 3 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan ve Palu Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Elazığ'da 157 bin liralık malzeme çalan 3 şüpheli yakalandı

Elazığ'da 157 bin lira değerinde malzeme çalan 3 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Elazığ Emniyetinden uyuşturucu operasyonu

Elazığ’da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığı çalışmada, toplamda 3 kilo 731 gram esrar ele geçirilirken 3 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'daki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Elazığ'da iddiaya göre, hesap yüzünden garsonlarla tartışan şahıs, arkadaşlarıyla beraber silahlanıp geri geldiği restoranda yanlışlıkla arkadaşını vurarak öldürdü. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden biri tutuklanırken, o anların görüntüleri ortaya çıktı.