3 Tutuklama Haberleri

3 Tutuklama Haberleri

Elazığ'da 36 kilo esrar ele geçirildi: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, toplamda 36 kilo 932 gram esrar maddesi ele geçirilirken 3 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele aralıksız sürüyor: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelesi aralıksız sürüyor. Bu çerçevede son bir hafta içerisinde 3 şüpheli tutuklanırken, 20 kişi hakkında ise işlem yapıldı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele sürüyor: 3 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde son bir haftada yapılan çalışmalarda, 3 şüpheli tutuklanırken 33 şahıs hakkında da işlem yapıldı.

Elazığ'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 tutuklama

Elazığ'da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 17 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 3 şüpheli de tutuklandı.

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonlarında 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan 2 farklı çalışmada gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüphelinden 3'ü tutuklandı.

Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama

Elazığ'da uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirlenen 3 kişi yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şahıslar tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Elazığ'da polisin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda 6 kilogram toz esrar ile çeşitli miktarlarda kokain ve metamfetamin ele geçirildi, yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

Bursa'da çukur cinayetine 3 tutuklama

Bursa'da zeytin bahçesindeki foseptik çukurunda 4 ay sonra el ve ayakları bağlı olarak cansız bedenine ulaşılan 45 yaşındaki Sezai Katmer'i öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şahıs ile kendisine yardım ettiği öne sürülen 2 arkadaşı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bolu’da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Bolu'da, jandarmanın operasyonunda 250 kök kenevir ve 3 kilo 504 gram esrarla yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele: 3 tutuklama

Elazığ'da polisin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar kapsamında 3 şüpheli tutuklandı, 14 şahsa ise kullanmaktan işlem yapıldı.

Alanya’da zorla fuhuşa 3 tutuklama

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 1'i kadın 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Attan düşen çocuk ağır yaralandı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bindiği attan düşen 11 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Elazığ merkezli 3 ilde silah ticareti operasyonu: 3 tutuklama

Jandarma tarafından Elazığ merkezli 3 ilde düzenlenen silah ticareti operasyonunda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Elazığ polisinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Malatya'da silahlı yağma ve yaralamaya 3 tutuklama

Malatya’da bir kişinin yaralandığı 2 ayrı yağma olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Küfür cinayetine 3 tutuklama

Adana'da küfür nedeniyle çıkan kavgada bir kişiyi öldürdükleri 2 kişiyi de yaraladıkları ileri sürülen 3 şüpheli tutuklandı.