3 Yaşında Haberleri

3 Yaşında Haberleri

Murat Bilgin hayatını kaybetti

Elazığ’ın tanınmış simalarından Murat Bilgin 73 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Bilgin Çarşamba günü kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Elazığ'da çöp toplama aracının çarptığı kadın hayatını kaybetti

Elazığ'da çöp kamyonunun çarptığı 73 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

13 yaşındaki Efe yaptığı makyajla profesyonellere taş çıkartıyor

Elazığ'da 13 yaşındaki Efe Şimşek, yaptığı yara makyajları ile adeta profesyonellere taş çıkartıyor. Gerçeğinden ayırt edilemeyen makyajlar, görenleri hayrete düşürüyor.

Oyun oynarken yerdeki yüzüğü yutan 3 yaşındaki çocuk ölümden döndü

Elazığ'da 3 yaşındaki çocuğun yutması sonucu yemek borusuna sıkışan yüzük, yapılan cerrahi operasyonla çıkartıldı.

Otomobilin çarptığı 13 yaşındaki çocuk öldü

Elazığ'da otomobilin çarpması sonucu bisikletiyle birlikte aracın altında kalan 13 yaşındaki çocuk, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayali olan inşaat mühendisliğini 58 yaşında kazandı, 63 yaşında kep attı

Elazığlı 63 yaşındaki Sultan Kürkçü, 19 yaşındayken Ankara Üniversitesi Basın Yayın ve İletişim Bölümünü son sınıftayken evleneceği için bıraktı. Bu süreçte iki çocuğu olan ve Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümünü bitirip harita teknisyeni olarak devlet kurumunda çalışan Kürkçü, 63 yaşında çok sevdiği inşaat mühendisliği bölümünü kep atarak bitirmenin mutluluğunu yaşadı.

Elazığ'da otomobilin çarptığı genç ağır yaralandı

Elazığ'da otomobilin çarptığı 23 yaşındaki genç ağır yaralandı.

3 yaşındaki çocuğu kene ısırdı, ailesi eliyle çıkardı, semptomlar 5 gün sonra ortaya çıktı

Elazığ'da kene, 3 yaşındaki çocuğu kafasından ısırdı. Ailesi keneyi eliyle çıkarırken, 5 gün sonra kenenin ısırdığı yerin şişmesi, mide bulantısı, kusma ve ateş şikayetlerinin görülmesi üzerine çocuk hastaneye kaldırıldı.

Gerçekleştiremediği hayalini yaptığı maket trenlerde yaşatıyor

Elazığ'da 3 yaşından beri tren istasyonundan çıkmayan ve en büyük hayali Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları'nda (TCDD) çalışmak olan Adil Bilgin, şimdilerde minyatür trenler yaparak bir nebze olsun hayalini yaşatıyor.

Kedilere adanan bir ömür: Nuriye Teyze, 70 kediye annelik yapıyor

Elazığ'da 63 yaşındaki Nuriye Teyze, ailesiyle birlikte sokakta yaşayan 70'e yakın sokak kedisine kışın evinin içinde, yazın ise evinin bahçesinde çocuğu gibi bakıyor.

Kanser tedavisi gören gencin hayalini jandarma gerçekleştirdi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, kanser tedavisi gören 23 yaşındaki gencin jandarma kıyafeti giyme ve araçlarına binme hayalini gerçekleştirdi.

Korona virüse yakalandı, bilinçsiz ilaç kullanınca ölümden döndü

Elazığ'da daha önceden kalp rahatsızlığı ve ritim bozukluğu nedeniyle operasyon geçiren ve devamında ilaç tedavisi gören 73 yaşında Mehmet Tuğlu, korona virüs (Covid-19) hastalığına yakalandıktan sonra doktorlara danışmadan, asetilsalisilik asit içeren ilaç kullanması sonucu beyin kanaması geçirdi. Bazı yakınlarının umudu kestiği yaşlı adam, Elazığ Mediline Hastanesinde başarılı operasyonla tekrar hayata tutunup ayağa kalktı.

3 yaşındaki çocuk, jandarmanın dikkati sayesinde bulundu

Elazığ'da gece ailesinden habersiz evden çıkan ve 2 kilometre uzaklaşan 3 yaşındaki Ömer Asaf Uçar, devriyede olan jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde fark edilip önce koruma altına alındı, ardından ailesine kavuşturuldu.

Oğlum, 'baba beni annemle birlikte gömün' dedi

Elazığ depreminde 6,5 aylık hamile eşi ile 13 yaşındaki oğlunu kaybeden ve kendisi de 12 saat sonra enkaz altından yaralı olarak çıkartılan baba Meriç Dişli, Dua ettim. Hz. İbrahim'i ateşin içerisine sen koydun sen çıkardın, Hz. Yusuf'u kuyunun içerisine sen koydun sen çıkardın, beni buraya sen koydun sen çıkar dedim. Dememle o telefon çaldı. Yukardakiler o telefonun sesini duydu ve oranın üzerine yoğunlaşıp beni çıkardı. Allah'tan istersen her şey olur dedi.

Kayıp çocuğu 6 saat sonra iz takip köpeği buldu

Elazığ'da kayıp olarak aranan 13 yaşındaki çocuk, jandarma ekiplerinin iz takip köpeği ile yaptığı 6 saatlik çalışma sonrasında evinden 4 kilometre uzakta bulunup ailesine teslim edildi. Korkan çocuğu jandarma ekibi teselli ederken, telefonunu kaybettiği için evden kaçtığı öğrenildi.

Hem azimli, hem vefalı Mahmut Hoca'dan büyük fedakarlık

Elazığ'da 13 yaşındayken geçirdiği trafik kazası sonrası tekerlekli sandalyeye ile hayatını sürdüren ve azmiyle en büyük hayalini gerçekleştirerek sınıf öğretmeni olan Mahmut Ataş, idari izinli olmasın rağmen her fırsatta okula giderek engeli bulunan öğrencilerine hem canlı ders veriyor hem de materyaller hazırlayarak evlerine ulaştırıyor.

O öğrencilerinin öğretmeni değil, 'Fethi Babası'

Elazığ'da bir oğlu hayatını kaybeden, bir oğlu da trafik kazası sonucu yatağa bağımlı kalan 3 çocuk babası 53 yaşındaki öğretmen Fethi Aydın, spor sayesinde bir çok genci batağa sürüklenmekten kurtarıp, hayatlarına dokundu. O öğrencilerin Fethi Babası, öğrenciler ise onun evlatları oldu.

Ölümden döndü, tek bacağını kaybetti şimdi protez bacak bekliyor

Elazığ'da mısır silaj makinesine kaptırdığı sağ bacağını kaybeden 43 yaşındaki Muharrem Ölmez, 41 gün sonra tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Askeri helikopter dahil tüm imkanların seferber edilerek hastaneye kaldırılıp başarılı bir operasyonla hayatta kalan Ölmez, hayırseverlerden protez bacak için destek istedi.

Kayıp kadını iz takip köpeği 'Dost' buldu

Elazığ'da evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan 83 yaşındaki Alzheimer hastası kadını jandarma ekipleri iz takip köpeği Dost sayesinde 5 kilometre uzakta bularak ailesine teslim etti.

Kayıp çocuk jandarma ekipleri tarafından bulundu

Elazığ'da kayıp olarak aranan 13 yaşındaki A.K, jandarma ekipleri tarafından evinden 4 kilometre uzakta bulunarak ailesine teslim edildi.

Ailesini depremde kaybetti kendisi 12 saat sonra kurtuldu:'Bir kişi çıktığı zaman sanki ben çıkıyorum'

Elazığ depreminde 6,5 aylık hamile eşi ile 13 yaşındaki oğlunu kaybeden ve kendisi de 12 saat sonra enkaz altından yaralı olarak çıkartılan baba Meriç Dişli, 'Keşke İzmir'de onların yanına gidebilsem, acılarını paylaşmak isterdim. Oradan bir kişi çıktığı zaman sanki ben çıkıyorum' dedi.

İnek, sezaryenle buzağısını doğurdu

Elazığ'da doğumda sıkıntısı olan 3 yaşındaki inek, sezaryen yöntemiyle buzağısını dünyaya getirdi.

Tırın çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti

Elazığ'da bisikletle, tırın çarpışması sonucu 13 yaşındaki çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.

Hong Kong’ta ilk kez bir kişiye iki kez Covid-19 teşhisi kondu

Hong Kong'ta ilk defa 33 yaşındaki bir erkek korona virüsü yenerek sağlığına kavuştuktan aylar sonra yeniden koronaya yakalandı.

Bursa'da 3. kattan düşen küçük çocuk ağır yaralandı

Bursa'da balkonda oyun oynarken 3. kattan düşen 3 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Köy yolunda kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Bolu'da 13 yaşındaki çocuğun kullandığı iddia edilen traktörün kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması sonucu traktörde bulunan babaanne hayatını kaybetti, torunu ise yaralı kurtuldu.

Ağaç parçalarını sanata dönüştürüyor

Elazığ'da yaşayan 43 yaşındaki Hüseyin Erdoğan, çocukluk yıllarında dayısının marangozhanesinde öğrendiği ahşap işlemeciliği tutkusunu yaşatıyor.

3 Yaşındaki Musa'nın Tedavisi Devam Ediyor

Bingöl'de meydana gelen depremde yaralanan 3 yaşındaki Musa Yıldız’ın Fırat Üniversitesi Hastanesindeki tedavisi devam ediyor. 

Elazığspor 53 Yaşında

Elazığ'ın marka değeri Elazığspor, 53. kuruluş yıldönümünü kutluyor. 

Bir baba için en zor doğum günü

Elazığ'da depremde hayatını kaybeden 13 yaşındaki Miraç'in bugün doğum günü olması nedeniyle hastaneden çıkan baba Meriç Dişli, yan yana yatan oğlu ve eşinin mezarına gitti, duygusal anlar yaşadı.