50 Bin Tl Haberleri

50 Bin Tl Haberleri

Işıkver’den, Elazığspor taraftarlarına yeni bir jest

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılacağını belirtirken, taraftar gruplarına daha önce yol harcırahı olarak ödediği 250 bin TL’den ayrı olarak 250 bin TL daha ödeyeceğini duyurdu

Bu haber evlilik planları yapanları yakından ilgilendiriyor!

Aile ve Gençlik Fonu için başvurular bugün depremlerden etkilenen illerde başladı. 150 bin TL tutarındaki evlilik kredisi uygulamasına dair ayrıntılar belli oldu.

Başkan Özdoğan: Esnaflara faizsiz 50 bin tl kredi verilecek

Kovancılar Esnaf Odası ve İş Bankası Kovancılar Şubesi tarafından protokol imzalandı. Bu kapsamda Kovancılar Esnaf odasına bağlı yeni esnaflığa başlayacaklara ve İş Bankası ile yeni çalışacak esnaflara faizsiz 50 bin TL kredi verilecek.

Kaşla göz arasında 17 bin TL nakit ve 50 bin TL değerinde sigara çaldılar

Elazığ'da bir markete giren 2 hırsız, kısa süre içinde 50 bin TL değerinde sigara ile kasada bulunan 17 bin TL nakit parayı çalarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Hobisini işe dönüştüren vatandaş insan boyunda çoban köpekleriyle çiftlik kurdu

Elazığ'da çocukluktan gelen hevesle bir çift Anadolu çoban köpeği beslemeye başlayan Oğuzhan Özdemir, köpek yetiştirme çiftliği kurdu. Görenlerin yok böyle bir hobi dediği çiftlikte köpekleriyle vakit geçiren Özmedir, bir tanesine 50 bin TL teklif etmelerine rağmen satış yapmadığını aktardı.

Hatalı basım 50 TL'yi 50 bin TL'ye satışa çıkardı

Elazığ'da taksi şoförlüğü yapan Hasan Kuvat, müşterinin verdiği hatalı basılmış 50 liralık banknotu, koleksiyon değeri olduğu düşüncesiyle 50 bin TL'den satışa çıkardı.

Bu otomobil 50 yaşında, fiyatı ev değerinde

Elazığ'da klasik araba tutkunu Halis Yüksel,1970 model olan gözü gibi baktığı 'Chevrolet' marka otomobiline 350 bin TL verilmesine rağmen satmadı.

Elazığ'da 104 spor kulübüne malzeme yardımı yapıldı

Elazığ'da 104 amatör spor kulübüne 850 bin TL'lik malzeme yardımı yapıldı.

Malatya'da bir kişi iş kurma vaadi ile 25 bin TL dolandırıldı

Malatya'da bir kişi kendisi ile irtibata geçen telefon dolandırıcılarının tuzağına düştü. İş kurma vaadi ile ilk etapta 25 bin TL'sini kaptıran mağdur, otomobilini de satarak dolandırıcıların istediği 50 bin TL'yi göndermek isterken PTT görevlilerinin şüphesi üzerine son anda dolandırılmaktan kurtarıldı.

90 yıllık kurmalı tıraş makinesini 150 bin TL'ye satışa çıkardı

Elazığ'da bir vatandaş, çalışır vaziyette olan kurma ile çalışan 90 yıllık tıraş makinesini 150 bin liraya satışa çıkardı.

Bin TL'ye aldığı hurdadan muhteşem bir otomobil çıktı

Elazığ'da bir kişi, bin liraya hurda olarak aldığı 1974 model Anadol marka araca 15 bin lira masraf ederek muhteşem bir otomobil haline getirdi, 50 bin TL'ye almak için müşteri çıkanları da geri çevirdi.

Bu ev yürüyor

Trabzon'da otobüs şoförlüğü yapan Adem Yıldızbaşoğlu, Korona virüs pandemisinde otobüs seferlerin yapılmadığı süreçte 7 sene önce aldığı minibüsü ahşap yayla evi görünümlü karavana çevirdi. Yaklaşık 150 bin TL maliyetiyle diğer karavanlardan farklı görüntüsüyle aynı bir yayla evini andıran aracı görenler gözlerine inanamıyor.

Kaç esnaf kredi almaya hak kazandı?

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle esnaflara destek olmak için verilen 50 Bin TL'lik kredi başvuruları sona erdi. 

Amatör spor kulüplerine 850 bin TL'lik malzeme desteği

Elazığ'da amatör spor kulüplerine 850 bin TL'lik malzeme desteği dağıtıldı.

Soylu’dan Orcik Festivali’ne 50 Bin TL Destek

Geçtiğimiz gün Elazığlı gençlerin twitter üzerinden gerçekleştirdiği #TolgaAbiBiziFestivaleGötür hashtagi ile başlattığı festival çağrısına, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’dan müjdeli bir cevap gelerek Elazığ’da Ağustos ayı içinde orcik festivalinin yapılacağı duyurulmuştu. Bunun üzerine şehrin tüm dinamikleri harekete geçerek Milletvekili Ağar’a destek verici mesajlar art arda geldi.

Elazığ'da 750 bin TL'si hibe 1,5 milyonluk silo yatırımı açıldı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde hububatın kaliteli olarak depolanıp tüketiciye ulaştırılması konusunda önemli bir yöntem olan ve 750 bin TL'si hibe destekli 1,5 milyonliraya mal olan çelik silolar hizmete sunuldu.

Jandarma, kiralık aracın GPS'inden hırsızlığı ortaya çıkardı:2 gözaltı

Elazığ'da bir ihbarı değerlendirip şüpheli aracı yakalayan jandarma ekipleri, GPS kaydından 50 bin TL'lik hırsızlığı ortaya çıkardı, 2 şüpheliyi yakaladı.