50 Bin Haberleri

50 Bin Haberleri

Işıkver’den, Elazığspor taraftarlarına yeni bir jest

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılacağını belirtirken, taraftar gruplarına daha önce yol harcırahı olarak ödediği 250 bin TL’den ayrı olarak 250 bin TL daha ödeyeceğini duyurdu

Keleş Duyurdu, genel işletme kredilerinde üst limit artırıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, genel işletme kredilerinde üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu haber evlilik planları yapanları yakından ilgilendiriyor!

Aile ve Gençlik Fonu için başvurular bugün depremlerden etkilenen illerde başladı. 150 bin TL tutarındaki evlilik kredisi uygulamasına dair ayrıntılar belli oldu.

Başkan Alan: Rabbim bir kez daha deprem yaşatmasın

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı İdris Alan, 6 Şubat depreminin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Asrın felaketi olan ve Elazığ ile birlikte 11 il ve 14 milyon insanımızı etkileyen 6 Şubat depremlerinde 50 bin can kaybı yaşadıklarını ifade eden Başkan Alan, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Açıkkapı: Afetzedelere 750 bin liraya kadar konut hibe desteği verilecek 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, afetzedelere yönelik kredi ve hibe desteklerinin detaylarına dair açıklamalarda bulundu. 

AFAD depremlerde can kayıplarını açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı arttı. Gelen son dakika haberine göre AFAD Başkanı depremlerde 50 bin 96 kişi hayatını kaybettiğini bildirdi.

Elazığ’da ağır hasarlı bina sayısı yükseliyor! 

Elazığ’da merkez ve ilçelerde incelenen 17 bin 716 binadan bugün itibariyle 4 bin 73 binanın ağır hasarlı, 50 binanın ise acil yıkılacak olduğu tespit edildi. 

Başkan Özdoğan: Esnaflara faizsiz 50 bin tl kredi verilecek

Kovancılar Esnaf Odası ve İş Bankası Kovancılar Şubesi tarafından protokol imzalandı. Bu kapsamda Kovancılar Esnaf odasına bağlı yeni esnaflığa başlayacaklara ve İş Bankası ile yeni çalışacak esnaflara faizsiz 50 bin TL kredi verilecek.

Elazığ’da kaç depremzede misafir ediliyor? 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeden tahliye edilen on binlerce afetzede, Türkiye'nin farklı illerinde misafir edilirken Elazığ’da yaklaşık 50 bin depremzede misafir ediliyor. 

EFT ve havale ücretlerinde artış

Bankaların, internet üzerinden 1000 TL’ye kadar EFT işlem ücreti, 1-1,14 liradan 1,05-2,67 TL aralığına yükseldi. Söz konusu rakam 50 bin lira ve üzeri işlemlerde ise 3,27 ile 16,37 TL arasında değişiklik gösterdi. 

Kitap Fuarı 150 bin ziyaretçiyi ağırladı

Elazığ Belediyesi tarafından 4'üncüsü düzenlenen Kitap Fuarı, 9 günde 150 bine yakın ziyaretçiyi ağırladı.

Elazığ'da kaçak avlanan 84 kişiye 350 bin lira ceza

Elazığ'da 1 Temmuz 2022 tarihinde sonra eren Su Ürünleri Avlanma Yasağı döneminde kurallara aykırı hareket eden 84 kişiye yaklaşık 350 bin lira para cezası uygulandı.

Elazığ'da 50 bin adet gümrük kaçağı makaron ele geçirdi

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 50 bin adet gümrük kaçağı makaron ele geçirdi.

FÜ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü arasında arsa takası

Fırat Üniversitesi ile Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü arasında Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü binasının bulunduğu 13 bin 700 metrekare alan ile Malatya yolu üzerinde Kesikköprü mevkiinde bulunan Harput Yerleşkesi sınırları içerisinde yer alan yaklaşık 750 bin metrekare alanın takası gerçekleşti.

Elazığ'da çiftçilere 20 bin ipekböceği larvası dağıtıldı

Elazığ'da ipekböcekçiliğini desteklemek ve geliştirmek için hayata geçirilen proje çerçevesinde üreticilere ücretsiz 20 bin ipekböceği larvası ile 50 bin dut fidanı dağıtıldı.

Kaşla göz arasında 17 bin TL nakit ve 50 bin TL değerinde sigara çaldılar

Elazığ'da bir markete giren 2 hırsız, kısa süre içinde 50 bin TL değerinde sigara ile kasada bulunan 17 bin TL nakit parayı çalarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Tavuk çiftliğinden 250 bin liralık elektrik malzemesi çalanlar yakalandı

Elazığ'da yapımı devam eden bir tavuk çiftliğinde bulunan ve değeri 250 bin lira olan elektrik malzemesini çalan 3 kişi gözaltına alındı.

Kuraklık şeker pancarını da vurdu, üretim yüzde 8 azaldı

Elazığ'da şeker pancarı üretimi kuraklıktan dolayı yüzde 8 azalırken, fabrikanın 310 bin ton olarak belirlediği kota, bu sene 250 bin tona kadar düştü.

Hastaların tehdit ve hakaretlerine aldırış etmediler, bir yılda 150 bin koronalıya ulaştılar

Elazığ'da bir yıl önce İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde açılan, çalışanları öğretmen, memur ve sağlıkçılardan oluşan Pandemi Çağrı Merkezi, hastalardan aldıkları tehdit ve hakaretlere rağmen 150 bin çağrıya karşılık vererek önemli bir istatistiğe imza attı.

Hobisini işe dönüştüren vatandaş insan boyunda çoban köpekleriyle çiftlik kurdu

Elazığ'da çocukluktan gelen hevesle bir çift Anadolu çoban köpeği beslemeye başlayan Oğuzhan Özdemir, köpek yetiştirme çiftliği kurdu. Görenlerin yok böyle bir hobi dediği çiftlikte köpekleriyle vakit geçiren Özmedir, bir tanesine 50 bin TL teklif etmelerine rağmen satış yapmadığını aktardı.

Hatalı basım 50 TL'yi 50 bin TL'ye satışa çıkardı

Elazığ'da taksi şoförlüğü yapan Hasan Kuvat, müşterinin verdiği hatalı basılmış 50 liralık banknotu, koleksiyon değeri olduğu düşüncesiyle 50 bin TL'den satışa çıkardı.

Bu otomobil 50 yaşında, fiyatı ev değerinde

Elazığ'da klasik araba tutkunu Halis Yüksel,1970 model olan gözü gibi baktığı 'Chevrolet' marka otomobiline 350 bin TL verilmesine rağmen satmadı.

Elazığ'da 104 spor kulübüne malzeme yardımı yapıldı

Elazığ'da 104 amatör spor kulübüne 850 bin TL'lik malzeme yardımı yapıldı.

Kocaeli'de 4 kuyumcuyu soyan 2 kişi yakalandı

Kocaeli'de de aynı gün içerisinde girdikleri 4 kuyumcudan 'tırnakçılık yöntemi ile 50 bin liralık altın bileklikleri çalan 2 kişi polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin daha önce İstanbul'da da 2 kuyumcudan vurgun yaptığı ortaya çıktı.

Malatya'da bir kişi iş kurma vaadi ile 25 bin TL dolandırıldı

Malatya'da bir kişi kendisi ile irtibata geçen telefon dolandırıcılarının tuzağına düştü. İş kurma vaadi ile ilk etapta 25 bin TL'sini kaptıran mağdur, otomobilini de satarak dolandırıcıların istediği 50 bin TL'yi göndermek isterken PTT görevlilerinin şüphesi üzerine son anda dolandırılmaktan kurtarıldı.

90 yıllık kurmalı tıraş makinesini 150 bin TL'ye satışa çıkardı

Elazığ'da bir vatandaş, çalışır vaziyette olan kurma ile çalışan 90 yıllık tıraş makinesini 150 bin liraya satışa çıkardı.

Bin TL'ye aldığı hurdadan muhteşem bir otomobil çıktı

Elazığ'da bir kişi, bin liraya hurda olarak aldığı 1974 model Anadol marka araca 15 bin lira masraf ederek muhteşem bir otomobil haline getirdi, 50 bin TL'ye almak için müşteri çıkanları da geri çevirdi.

Bakan Selçuk açıkladı: 50 bini aştı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, çalışma hayatında üretime değer katan nitelikli ve mesleki yeterlilik belgeli kadın işgücünün 50 bini aştığını bildirdi.

Beyhan Barajı'na 50 bin sazan yavrusu bırakıldı

Elazığ'da Beyhan-1 Baraj Gölü'ne 50 bin pullu sazan yavrusu bırakıldı.

Bu ev yürüyor

Trabzon'da otobüs şoförlüğü yapan Adem Yıldızbaşoğlu, Korona virüs pandemisinde otobüs seferlerin yapılmadığı süreçte 7 sene önce aldığı minibüsü ahşap yayla evi görünümlü karavana çevirdi. Yaklaşık 150 bin TL maliyetiyle diğer karavanlardan farklı görüntüsüyle aynı bir yayla evini andıran aracı görenler gözlerine inanamıyor.