7 Gözaltı Haberleri

7 Gözaltı Haberleri

Kütahya’da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Kütahya'da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 30 gram bonzai, 73 gram metamfetamin, 7 uyuşturucu hap, 5 payp, 1 hassa terazi ve 1 otomatik av tüfeği ele geçirildi. Olayda 7 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da torbacılara şafak operasyonu: 7 gözaltı

Elazığ'da uyuşturucu madde ticareti yapan torbacı olarak tabir edilen şüphelilere Özel Harekat Polisi'nin desteğiyle şafak vakti operasyon yapıldı, 7 şahıs gözaltına alındı.

Torbacılara şok baskın: 17 gözaltı

Gaziantep'te torbacı olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik operasyon düzenlendi. 22 adrese eş zamanlı olarak düzenlene operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Elazığ'da polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Elazığ'da polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı, ruhsatsız tabanca ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da Fetö'cülere Toplantı Halinde Baskın: 17 Gözaltı

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında biri sözde sohbet evi olan bazı adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı.