7 Şüpheli Haberleri

7 Şüpheli Haberleri

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamalarında 107 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında yakalanan 107 şüpheliden 11'i tutuklandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamalarında 117 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında yakalanan 117 şüpheliden 17'si tutuklandı.

Elazığ'da polis göz açtırmıyor: 1429 kişi sorgulandı, aranan 7 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı denetim ve asayiş uygulamaları ile suçlulara göz açtırmıyor. Bu çerçevede son yapılan asayiş denetiminde bin 429 şahıs sorgulanırken 321 araç kontrol edildi. Uygulamada, çeşitli suçlardan aranan 7 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da 38 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı suçlardan aranan 12 şüpheli yakalanırken, bunlardan toplamda 38 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 147 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda 147 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da çeşitli suçlardan aranan 7 şüpheli yakalanıp tutuklandı

Elazığ polisinin yaptığı çalışmada çeşitli suçlardan aranan 7 şahıs yakalanıp, tutuklandı.

Elazığ'da çeşitli suçlardan aranan 17 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin yaptığı çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 66 şüpheli yakalandı, 17'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kütahya’da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Kütahya'da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 30 gram bonzai, 73 gram metamfetamin, 7 uyuşturucu hap, 5 payp, 1 hassa terazi ve 1 otomatik av tüfeği ele geçirildi. Olayda 7 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da son bir haftada 17 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 73 şahıs yakalandı, 17'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gözaltına alınan 7 DEAŞ şüphelisinden 4’ü tutuklandı

Afyonkarahisar'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.

Torbacılara şok baskın: 17 gözaltı

Gaziantep'te torbacı olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik operasyon düzenlendi. 22 adrese eş zamanlı olarak düzenlene operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu operasyonunda 6 tutuklama

Polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Elazığ'da polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Elazığ'da polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı, ruhsatsız tabanca ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele

Elazığ'da polisin yaptığı uyuşturucu operasyonlarında 5'i kullanıcı toplam 7 şüpheli yakalanarak haklarına işlem yapıldı.

Uyuşturucu operasyonu: 7 Tutuklama

Elazığ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.  Operasyonlarda göz altına alınan 7 şüpheli Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alanya’da zorla fuhuşa 3 tutuklama

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 1'i kadın 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sahte polisler, 100 bin TL'lik ziynet eşyası dolandırdı, gerçek polise yakalandı

Elazığ'da kendilerini polis olarak tanıtıp, bir anneyi evden uzaklaştıran, ardından da küçük kızını kandırıp 100 bin TL'lik ziynet eşyası dolandıran 7 şüpheli polisin çalışması ile yakalandı.

Elazığ'da FETÖ operasyonu: 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki mahrem yapılanmaya yönelik 5 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 2'si adliyeye sevk edildi.