9 Yaşında Haberleri

9 Yaşında Haberleri

Öldüğü 5 gün sonra fark edildi, özel tabut ile taşındı

Elazığ'da 69 yaşındaki şahıs yalnız yaşadığı evde ölü bulundu. Yaşlı adamın ölümü, gelen kokular üzerine komşularının polise haber vermesiyle ortaya çıktı. 300 kiloluk şahsın cansız bedeni, özel hazırlanan tabut ile morgdan çıkarıldı ve pikap ile mezarlığa taşındı.

Elazığ'da kayıp genç kız bulundu

Londra'dan ailesi ile birlikte Elazığ'a tatile gelen ve kaybolan 19 yaşındaki genç kız bulundu.

Elazığspor'un 39 yaşındaki kaptanı Yiğitcan, yıllara meydan okuyor

Elazığspor'un tecrübeli stoperi kaptan 39 yaşındaki Yiğitcan Erdoğan, yeni sezon hazırlıkları için kampa katıldı.

Hayali olan inşaat mühendisliğini 58 yaşında kazandı, 63 yaşında kep attı

Elazığlı 63 yaşındaki Sultan Kürkçü, 19 yaşındayken Ankara Üniversitesi Basın Yayın ve İletişim Bölümünü son sınıftayken evleneceği için bıraktı. Bu süreçte iki çocuğu olan ve Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümünü bitirip harita teknisyeni olarak devlet kurumunda çalışan Kürkçü, 63 yaşında çok sevdiği inşaat mühendisliği bölümünü kep atarak bitirmenin mutluluğunu yaşadı.

Elazığ'da şüpheli ölüm

Elazığ'da 19 yaşındaki genç kız, inşaat halindeki 18 katlı katlı binanın önünde ölü bulundu. Polis ekipleri, şüpheli buldukları ölümün ardından geniş çaplı inceleme başlattı.

59 yaşında günde 20 kilometre koşarak ultra maratona hazırlanıyor

Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Odabaşı mahalle muhtarı 59 yaşındaki Allattin Karakol, günde 20 kilometre koşarak 100 kilometrelik ultra maratona hazırlanıp Türkiye birinciliği için çalışıyor.

Anne olmak için Almanya'dan Elazığ'a ameliyata geldi

Almanya'da yaşayan 29 yaşındaki Nasa Krstıc, aşırı kiloları nedeniyle 5 yıldır sağlık sorunları yaşıyordu. Aşırı kilolarından kurtulmak ve bebek sahibi olmak için Elazığ'a gelen Krstıc, mide küçültme ameliyatı oldu.

Elazığ'da kaybolan genç İstanbul'da bulundu, 3 gün boyunca otogarda yatmış

Elazığ'da kendisinden haber alınamayan 29 yaşındaki Orhan Kürüm, 5 günün ardından İstanbul'da bulundu. Kürüm'ün 3 gün boyunca otogarda yattığı öğrenildi.

Elazığ'da kayıp gençten 2 gündür haber alınamıyor

Elazığ'da 29 yaşındaki Orhan Kürüm'den 2 gündür haber alınamadığı bildirildi.

Elazığ'da turisti ve yoldan geçen birini yaralayan suç makinesi tutuklandı

Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan turisti kamp yaptığı Elazığ'da bıçaklayan şahıs, cezaevinden çıkar çıkmaz gece saatlerinde yolda ilerleyen birini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. 9 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki şüpheli tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahıs adliye çıkışı gazetecilere küfürler ederek pişkin bir şekilde, 'Çek çek yakında da çek uzaktan da çek' dedi.

Japon turisti bıçaklamıştı, bu kez yoldan geçen birini vurdu

Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan turisti kamp yaptığı Elazığ'da bıçaklayan şahıs, cezaevinden çıkar çıkmaz gece saatlerinde yolda ilerleyen birini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. 19 yaşındaki şüphelinin 9 suç kaydı olduğu öğrenildi.

Üniversite öğrencisi doğada çözünerek bitkiye dönüşen plastik üretti

Annesinin sürekli ıspanak yemesinden ilham alan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Emir Belli, ıspanak atıklarından plastik kaşık ve kapak üretti. Doğaya atıldığında 2 hafta içerisinde çözünen bu plastikler, aynı zamanda içerisine yerleştirilen tohumlar sayesinde tekrar yeşererek bitkiye dönüşüyor.

Genç öğretmen trafik kazasında hayatını kaybetti

Elazığ'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada 29 yaşındaki öğretmen hayatını kaybetti.

Matematiği sevmediği halde girdiği yarışmada dünya şampiyonu oldu

Elazığ'da 4'üncü sınıfa öğrencisi 9 yaşındaki Şems Sanaç, 21 ülkeden öğrencilerin katıldığı Dünya Caribou Matematik Yarışmasında İngilizce olarak sorulan 12 matematik sorusunun tamamını doğru olarak cevaplayarak kendi yaş kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

2 doz aşı hayatta tuttu, 89 yaşındaki Firdevs nine koronayı hafif atlattı

Elazığ'da koronavirüse yakalanan 89 yaşındaki Firdevs nine 2 doz aşısını olduktan sonra yakalandığı hastalığı daha kolay atlattı. Aşı olmayanlara çağrıda bulunan Firdevs nine, Aşı olmayanlar hiç beklemesinler hemen aşı olsunlar dedi.

Büyük taarruzla yaşıt 99'luk Pembe nine vefat etti

Elazığ'da, 30 Ağustos Zafer Bayramının 99'uncu yıl dönümünde Vali Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık'ın ziyaret ettiği 99 yaşındaki Pembe Dağoğlu, hayatını kaybetti.

Ani inme geçiren kadın başarılı operasyonla yürümeye başladı

Elazığ'da yaşayan ve ani gelişen inme (felç) nedeniyle hastaneye kaldırılan 59 yaşındaki kadın, erken müdahale ile gerçekleştirilen başarılı operasyonla sağlığına kavuşarak yürümeye başladı.

Elazığ'da kamyonetin altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Elazığ'ın Maden ilçesinde geri manevra yapan kamyonetin altında kalan 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Halime nineye anlamlı hediye

Kur'an-ı Kerim okumak için katıldığı kursta okuma yazma öğrenen 79 yaşındaki Halime Şahin'i Elazığ Valisi Erkaya Yırık eşiyle birlikte evinde ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Abdullah'ın yok böyle bir hayranlık dedirten polislik ve dizi aşkı

Elazığ'da polislik mesleğine büyük bir sevgisi olan hafif zihinsel engelli 29 yaşındaki Abdullah Demir, 15 yıldır yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin her anını ezberledi. Anne Zeynep Demir oğlunun dizi sevgisini, Geçenlerde bir çocuğu settekilerle görüştürmüşler, bu da görmüş ağladı, birlikte bende ağladım. Ama o kadar söylendi ve üzüldü ki akşama doğru baygınlık geçirdi diyerek anlattı.

Deprem olalı bir yıl oldu, sanki kızımı yeni kaybettim

Elazığ'da meydana gelen depremde 29 yaşındaki kızını kaybeden ve kendisi de enkaz altından çıkartılan Hamide Bugdalı, 'Deprem olalı bir yıl oldu, sanki kızımı yeni kaybettim' dedi.

Annesi depremde hayatını kaybetti, kendi 16 saat sonra kurtarıldı

Elazığ'da 6.8'lik depremde 5 katlı apartmanın enkazında kalan, 16 saat sonra çıkartılan ve annesini orada kaybeden 49 yaşındaki Nazmiye Düşmez, o gün yaşananları anlattı. Annesinden geriye sadece bir gün önce çekilmiş videosundan başka bir şeyi kalmadığını anlatan Düşmez, devletin kendilerine o gün ve sonrasında sürekli sahip çıkmaya devam ettiğini kaydetti.

69 yaşında, saz teknesi yapıp Fransa'ya bile satıyor

Elazığ'da 69 yaşındaki Ali Dursun Üğdül, 36 yıldır doğadaki yaşlanmış dut ağaçlarını keserek 7 metrekare atölyesinde enstrümana dönüştürüyor.

29 yaşında kalp krizine yenildi

Elazığ'da kalp krizi geçiren 29 yaşındaki Murat Başak hayatını kaybetti.

Elazığ'da 3 çocuk babası, 29 yaşında kalp krizine yenildi

Elazığ'da kalp krizi geçiren 3 çocuk babası 29 yaşındaki Murat Başak hayatını kaybetti.

Elazığ depreminde kızını kaybeden anne: 'Onların acısı benim acımdır'

Elazığ'da meydana gelen depremde 29 yaşındaki kızını kaybeden ve kendisi de enkaz altından çıkartılan Hamide Bugdalı, 'İzmir depremini gördüm daha çok perişan oldum, onların acısı benim acımdır. Onlar çıkartınca kötü oluyorum' dedi.

9 yaşındaki Şiar’ın öldürülmesi olayında 4 tutuklama

Sakarya'da 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın darp edilerek yakılan evde ölümüne neden oldukları iddiasıyla anne gözaltına alınan G.A. ile Hami K.'nin olaydan bilgisi olan anne ve erkek kardeşi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ İl Özel İdare, Şuğranur Hatice Sönmez'i kadrosuna kattı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdare, 19 yaşındaki forvet Şuğranur Hatice Sönmez'i renklerine bağladı.

Karanlıkta geçen 36 yıl

Elazığ'da 19 yaşında gözlerini kaybeden ve 36 yıldır karanlıkta yaşayan bir çocuk annesi Feride Öktan, enerjisi ve yapabildikleri ile herkese örnek oluyor.

Kaybolan çocuk Jandarma ekiplerince bulundu

Elazığ'da kaybolan 9 yaşındaki otizm hastası çocuk, Jandarma Komandolar ve Jandarma İz takip köpekleri ile yerden ve İnsansız Hava Aracı ile yapılan aramalar sonucu bulundu.