Abd Başkanı Haberleri

Abd Başkanı Haberleri

Biden'dan İsrail'in katliamıyla ilgili skandal açıklamalar!

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'de en az 660 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı sonrası İsrail'i ziyaret ediyor. Uçağın kapısında İsrail Başbakanı Netanyahu ile kucaklaşan Biden, hastane katliamı nedeniyle İsrail'i aklayıp, katliamı Filistin tarafının yaptığını iddia etti. İsrail'in hastane bombalamasına da 'patlama' demekten geri durmadı.

Trump'ın Özel Kalemi Meadows: '5 ülke daha İsrail'le ilişkilerini normalleştirmeyi düşünüyor'

ABD Başkanı Donald Trump'ın Özel Kalemi Mark Meadows İsrail'in Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn ile imzaladığı ilişkilerin normalleştirilmesi anlaşmasına yönelik yaptığı açıklamada, '5 ülke daha İsrail'le ilişkilerini normalleştirmeyi düşünüyor' dedi.

Trump: New York'tan herkes kaçıyor

Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle zor günler geçiren New York Valisi Andrew Cuomo’ya yönelik eleştirilerde bulunan ABD Başkanı Donald Trump, New York şehrinin tam bir karmaşa halinde olduğunu ve herkesin şehirden kaçtığını söyledi.

İsrail Başbakanı Netanyahu: Arap liderlerle gizli görüşmeler yapıyoruz

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in Arap liderlerle bağ kurmak için daha fazla gizli görüşmelere başladığını söyledi.

Donald Trump, resmen başkan adayı oldu

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti’nin Büyük Kongresinin dördüncü ve son gününde Beyaz Saray’dan kongreye hitaben canlı olarak yaptığı konuşmasında, 'Minnettarlık ve sınırsız şükran dolu bir yürekle, bu Birleşik Devletler başkan adaylığını gururla kabul ediyorum' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.

Trump: Bir ülkenin lideri beni arayarak, çok iyi anlaştığım Erdoğan’ı aramamı istedi

ABD Başkanı Donald Trump, 'Bir ülkenin lideri beni arayarak, çok iyi anlaştığım Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aramamı istedi' dedi.

ABD Başkanı Trump, ABD askerlerinin Irak’tan çekileceğini duyurdu

ABD Başkanı Donald Trump, Irak Başbakanı Mustafa el-Kazimi ile yapacağı görüşme öncesi ABD askerlerinin Irak'tan çekileceğini duyurdu. Trump ABD-Türkiye ilişkileri hakkında, 'Türkiye ve Erdoğan ile ilişkilerimiz çok çok iyi' dedi.

Trump'tan İran açıklaması!

ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik 18 Ekim'de süresi dolacak olan silah ambargosunu kalıcı hale getirmek üzere Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) sundukları karar tasarısının reddedilmesine tepki göstererek, gelecek hafta İran’a yeni yaptırımlar getireceklerini açıkladı.

Trump'ın kardeşi Robert S. Trump hayatını kaybetti

ABD Başkanı Donald Trump'ın 72 yaşındaki kardeşi Robert S. Trump, New York’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ABD Başkanı Trump’ın kardeşi hastaneye kaldırıldı

ABD Başkanı Donald Trump'ın kardeşi Robert Trump hastaneye kaldırıldı.

Trump, G7 Zirvesi'ni seçim sonrasına erteledi

ABD Başkanı Donald Trump, daha önce Eylül ayına ertelediği G7 Zirvesi’ni, Kasım ayında yapılacak seçim sonrasına erteledi.

Facebook ve Twitter, Trump'ın paylaştığı videoları sildi

Facebook ve Twitter, ABD Başkanı Donald Trump'ın resmi sayfasından paylaşılan bir videoyu korona virüs salgınına ilişkin 'yanlış iddialar' içerdiği gerekçesiyle kaldırdı.

Trump, TikTok’a 15 Eylül’e kadar süre verdi

ABD Başkanı Donald Trump, Çin merkezli dünyaca ünlü sosyal medya uygulamasının ABD'li bir şirkete satılması için 15 Eylül'e kadar süre verdi.

Milletvekili Erol: Türkiye hiçbir tehdide boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik tehdidine tepki gösterdi.

Trump’tan Bulgaristan’a Irak asıllı elçi

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın Bulgaristan'a Irak asıllı bir kadın olan Herro Mustafa'yı aday gösterme niyetinde olduğunu söylediğini açıkladı.