Abdullah Akın Haberleri

Abdullah Akın Haberleri

Elazığ'a 'Tuvalet' projesi!

Elazığ kamuoyu 31 Mart 2024 seçimlerine ve başkan adaylarının projelerine kilitlenmişken, Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın'ın alelacele kamuoyuna lanse ettiği projeler arasında yer alan bir projesi ilimizde adeta şok etkisi yarattı...

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı belli oldu

Saadet Partisi Genel Merkezinden yapılan açıklamayla Abdullah Akın’ın Elazığ Belediye Başkan adaylığı kesinleşti. Mevcut İl Başkanı Abdullah Akın 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. 

Saadet Partisinden İsrail’e suç duyurusu 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı ve Elâzığ’da faaliyetlerini sürdüren çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları İsrailli yetkililer ile ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Başkan Akın siyasi partileri ziyaret etti

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, siyasi partileri ziyaret etti. Ziyaretinde Elazığ’daki siyasi rekabetin yanı sıra birlik ve dayanışmanın da önemini vurgulayan Abdullah Akın, AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti'yle görüşmeler gerçekleştirerek “Kardeşlik” mesajı verdi.

Başkan Akın Maden ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve Maden İlçe Başkanı Zülküf Sinanoğlu, Maden İlçesini ziyaret ederek, yaşanan depremden etkilenen vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinledi. Başkan Akın, ayrıca Maden Kaymakamı Rahmi Bulut ve Cami-i Kebir Mahallesi Muhtarı Mehmet Deniz’i ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

Başkan Akın: Baskil’e 2 bin konut yapılması şart 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Baskil’de biz dizi temaslarda bulundu. Başkan Akın, Baskil’de 2 bin konut ve iş yerinin yapılması gerektiğini ifade etti. 

Başkan Akın: Elazığ'a verilen konut sayısı arttırılsın 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, deprem afeti nedeniyle Elazığ’a yapılması planlanan 3 bin 750 konut sayısının yetersiz olduğunu ifade etti. Başkan Akın, “Merkeze 20 Bin, ilçelere 5 Bin olmak üzere toplam 25 Bin konut yapılması şarttır” dedi. 

SP İl Teşkilatı Merkez Köyleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Merkez Köyler Muhtarları Derneği ve muhtarlarıyla bir araya geldiler.

Saadet Partisi Sivrice ilçe olağan kongresi gerçekleştirildi 

Saadet Partisi Sivrice İlçe Kongresi gerçekleştirildi. İlçe başkanlığına Hacı Bayram Pınar seçildi. 

Saadet Partisi Kovancılar 8. Olağan Kongresi gerçekleşti

Saadet Partisi Kovancılar’da 8. İlçe Kongresini gerçekleştirildi. İlçe Başkanlığına yeniden Abdulhalim Kaçmaz seçildi. 

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. olağan kongresi yapıldı. Kongreye partinin Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan da katılım sağladı. 

SP Genişletilmiş İl Divan toplantısı gerçekleştirildi

Saadet Partisi (SP) Elazığ genişletilmiş il divan toplantı yapıldı.

Akın: Elazığ'ın en önemli problemi işsizlik ve ekonomik sıkıntılar

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

SP İl Başkanı Akın ziyaretlerini sürdürüyor

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullan Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ'da hizmet veren iş insanlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 

Saadet Partisi İl Başkanlığında Görev Değişimi

Saadet Partisi (SP) Elazığ İl Başkanlığına Abdullah Akın atandı.