Abdullahpaşa Mahallesi Haberleri

Abdullahpaşa Mahallesi Haberleri

TOKİ aidatlarına fahiş zam!

2020 ve 2023 tarihlerinde meydana gelen depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ilimizde yapılan konutlardan olan Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki TOKİ konutları aidatlarına yapılan zamlar vatandaşları isyan noktasına getirdi.

Ramazan Kil, yoğun katılımla adaylığını açıkladı

Uzun yıllardır Abdullahpaşa Mahallesinde Öğrenci Servisi firması olan Ramazan Kil, Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarlığına Adaylığını açıkladı.

Nazırlı’nın Durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu

“Elazığ İçin Nöbetteyim” programı kapsamında vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın bu defaki durağı Abdullahpaşa Mahallesi oldu.

Erdoğan’ın Elazığ programı belli olmaya başladı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceği Elazığ ziyaretine Elazığlı vatandaşları davet ederek Abdullahpaşa Mahallesi’nde TOKİ konutları temel atma töreninin yapılacağını ifade etti.

Vali Toraman, Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapılan çalışmaları açıkladı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ depreminin ardından Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapılan çalışmaları açıkladı. 

Elazığ'da 350 konutun daha kurası çekildi

Elazığ'da Rüstempaşa mahallesinde inşa edilen deprem konutlarından 1. etaptaki 312 bağımsız birim ve Abdullahpaşa mahallesindeki 4. Etap 28 konutun kurası noter huzurunda çekildi.

Elazığ'da 117 depremzede daha çekilen kurayla evlerine kavuştu

Elazığ depremi sonrası Abdullahpaşa Mahallesi'ndeki 1. etapta 146 konutun yapımı tamamlandı. Mahallede hak sahibi olan 117 depremzede yapılan kura ile yeni konutlarına kavuştu.

Hayalet Mahalle'de Dönüşüm Çalışması Başladı

6.8 büyüklüğündeki depremden sonra yerle bir olan 40 bin nüfuslu Abdullahpaşa Mahallesi'nin yeniden inşası için dönüşüm çalışması başlatıldı. Mahallede TOKİ 2.223, Belediye ise 2.000 konut inşa edecek. TOKİ inşa çalışmalarına başlarken, belediyenin  önümüzdeki hafta çalışmalara başlayacağı öğrenildi. 

Abdullahpaşa 2. Etap Konut İhalesi Yapıldı

Elazığ'ın Abdullahpaşa Mahallesinde yapılacak deprem konutları için 2. Etap ihale yapıldı. 8 firmanın katılığı ihaleyi Ziver İnşaat kazandı.

Hamidiye Camii ve Külliyesi yardım bekliyor

Elazığ’da Abdullahpaşa Mahallesi’nde 1.300 metrekare alan üzerine inşa edilen Hamidiye Camii ve Külliyesi yardım bekliyor.