Açıkladı Haberleri

Açıkladı Haberleri

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

Merkez Bankası’nın bugün gerçekleştirdiği Para Politikası Kurulu toplantısının ardından, eylül ayına ait bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı kararı belli oldu.

Seza Çimento, küresel çimento endüstrisi oyuncularıyla bir araya geldi

Seza Çimento, dünyanın en büyük çimento konferansları arasında yer alan INTERCEM’in İstanbul’da düzenlenen etkinliğine katıldı. İki gün süren etkinlikte sektörün gündemindeki konular ele alınırken yeni iş birliklerine yönelik görüşmeler de yapıldı. Konferansa katılan Seza Çimento Yönetim Kurulu Üyesi - Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Direktörü Cansu Açık, dünya genelini etkileyen jeopolitik ve ekonomik krizlere rağmen küresel çimento sektörünün çözümler geliştirerek büyümeye ve ekonomilere değer katmaya odaklandığını söyledi. Açık ayrıca Seza Çimento olarak şirketin karbon ayak izini azaltırken ekonomik avantaj da sağlayacak yeni hedeflerini de açıkladı. 

Milletvekili Açıkkapı: Elazığ’a 20 yılda yapılan yatırımları açıkladı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ’da gerçekleştirilen enerji yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye'de işsizlik oranı, temmuzda bir önceki aya göre 0,4 puan azalarak yüzde 8,8 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 167 bin kişi olarak belirlendi.

Ağustos ayı ihracat oranları belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi Ağustos Ayı İhracat oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da ağustos ayında 20 milyon 639 bin dolarlık ihracat yapıldı.

YRP’de şok istifa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. Gülpınar, siyasi hayatına bağımsız olarak devam edeceğini söyledi.

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu 2024 yılı temmuz ayında Elâzığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısını açıkladı. Buna göre Elâzığ’da 158 bin 924 trafiğe kayıtlı araç bulunuyor

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçlarını "www.meb.gov.tr" adresinden açıkladı.

Elazığ'ın vergi rekortmenleri belli oldu

Elazığ Defterdarlığı, 2022 yılı Elazığ'da ki ilk 100 vergi rekortmenini açıkladı.

Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik F.Ü. Rektörlüğüne adaylığını açıkladı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne adaylığını açıklayan Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik basın mensupları ile bir araya gelerek rektör olması halinde üniversitede hayata geçirmeyi planladığı çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Prof. Çavaş, rektör adaylığını açıkladı

Prof. Dr. Mehmet Çavaş Fırat Üniversitesi Rektör Adayı olduğunu yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. 

UEFA Merih Demiral kararını açıkladı! 

UEFA Disiplin Kurulu, EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Melih Demiral'a 2 maç ceza verdi.

Açıkkapı, Tarım ve orman alanındaki destekleri açıkladı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Elazığ'a yönelik Tarım ve Orman alanındaki desteklerle ilgili konuştu. Milletvekili Açıkkapı Elazığ’a yapılan destekleri ve tutarlarını listeledi. Açıkkapı ayrıca ana hedeflerinin Elazığ'ın tarımsal üretim kapasitesini arttırmak olduğunu söyledi. 

Özbey, FÜ Rektörlüğü’ne aday olduğunu açıkladı

Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Özbey, Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne aday oldu.

UEFA açıkladı: Merih Demiral hakkında soruşturma başlatıldı! 

UEFA, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yendiği maçta "uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla" Merih Demiral ile ilgili soruşturma açtı.

Türkoğlu, FÜ Rektörlüğü’ne aday olduğunu açıkladı

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne aday oldu.

Aksu, LGS tercihlerinde dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı

Kurs-Der Başkanı Veli Aksu, liselere giriş sınav sonuçlarının açıklanması ve tercih döneminin başlaması ile öğrencilerin tercihlerinde dikkat etmesi gereken hususlara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizi yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu. Merkez Bankası açıklamasında "Enflasyon ve enflasyonun ana eğilimine ilişkin göstergeler yakından takip edilecek ve Kurul, fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda elindeki tüm araçları kararlılıkla kullanacaktır" dedi.

Yılmaz, Elazığspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Bir süredir ismi Çimentaş Elazığspor Kulübü Başkanlığı için geçen Ahmet Feti Yılmaz, basın açıklaması yaparak, 30 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan kongrede Elazığspor’a başkan adayı olduğunu duyurdu.

Elazığ Belediyesi, kurban satış ve kesim alanını açıkladı

Elazığ Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satış ve kesim alanını açıkladı. Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Şehirler Arası Otobüs Terminali yanında bulunan 15 dönüm alan üzerine kurban satış ve kesim alanı oluşturulduğu bildirildi.

Keleş: Palu ve Kovancılar içme suyu sorunu çözülüyor

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Palu ve Kovancılar içme suyu Arıtma Tesisi’nin proje süreci tamamlandığını açıkladı.

İlk çeyrek büyüme rakamları açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye’nin ilk çeyrek büyüme rakamlarını açıkladı. Buna göre Türkiye ekonomisi ilk çeyrekte yüzde 5,7 büyüdü.

Elazığspor Kulübü kupa töreni programını açıkladı

TFF 3.Lig 2.Grupta Şampiyon olan Elazığspor Kulübü, Kupa Töreni Programını açıkladı. Elazığspor, TFF 3.Lig 2.Grupta Play Off Finalinde Orduspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olmuştu.

Elazığ’da somun ekmeğin fiyatı yine değişti!

Geçtiğimiz günlerde ekmeğe gelen zamma Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman karşı çıkmıştı ve zam geri çekilmişti. Bugün ise Elazığ’da Fırıncılar Odası tarafından 200 gram somun ekmeğin fiyatı 8 liradan 10 liraya çıkartıldığını açıkladı.

Kurnaz, Elazığspor maçı için otobüs tahsis etti

Elazığ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Turan Kurnaz, Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak Elazığspor maçı için bir adet otobüs tahsis ettiğini açıkladı.

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı ne kadar?

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı mart ayında 154 bin 393 oldu.

Elazığ’ın doğum istatistikleri açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılına ilişkin doğum istatistiklerini açıkladı. TUİK’in açıkladığı verilere göre, Elazığ’ın doğum hızı 2018 yılında 18.2 iken 2023 yılında bu rakam 13,1’e geriledi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılına ilişkin doğum istatistiklerini açıkladı.

Elazığ'da ekmeğe zam yapıldı

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz, Kanal Fırat canlı yayınında Elazığ’da açık ekmeğe zam kararı aldıklarını açıkladı.

AFAD Müdürü Giyik açıkladı! Elazığ’daki konutların yüzde kaçı tamamlandı? 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Elazığ'da, toplu konut idaresi başkanlığınca temeli atılan konutların bir kısmı tamamlandı bir kısmında da çalışmalar sürüyor.

Işıkver’den Elazığspor’a 1 Milyon TL prim sözü

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Elazığspor'un MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, sosyla medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Elazığspor’un şampiyon olması halinde futbolculara 1 milyon lira prim vereceğini açıkladı.