Acil Yıkılacak Bina Haberleri

Acil Yıkılacak Bina Haberleri

Elazığ’daki ağır hasarlı bina sayısı artmaya devam ediyor 

Elazığ’daki hasarlı binaların sayısı açıkladı. Açıklanan veriye göre Elazığ’daki ağır hasarlı, yıkık ve acil yıkılacak bina sayısı 7 bini geçti. 

Bakan Kurum, Elazığ’daki ağır ve orta hasarlı bina sayısını açıkladı 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Elazığ’daki hasarlı binaların sayısını açıkladı. Açıklanan veriye göre Elazığ’daki ağır hasarlı, yıkık ve acil yıkılacak bina sayısı 4 bini orta hasarlı bina sayısı ise 380’i geçti. 

Elazığ’da ağır ve orta hasarlı bina sayısı artıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Elazığ’daki hasarlı binaların sayısını açıkladı. Açıklanan veriye göre Elazığ’daki ağır hasarlı, yıkık ve acil yıkılacak bina sayısı 2 bini geçti. 

Bakan Kurum: 'Depremde ağır hasarlı bina sayısı 3 bin 200'

Elazığ'da incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 323 acil yıkılacak binamız var. Acil yıkılacak binalarda, ki bağımsız bölüm sayısı da yaklaşık bin 200 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Yani yıkık acil yıkılacak ağır hasarlı bina sayısı 3 bin 200, bağımsız bölüm sayısı da yaklaşık 10 bin 900'e ulaşmış durumdadır dedi.

Bakan Kurum: 'Elazığ ve Malatya'da kalıcı konutlarımıza ilişkin çalışmaları yürütüyoruz'

Elazığ ve Malatya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla kalıcı konutlara ilişkin çalışmaları yürüttüklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ genelinde 58 yıkık, 981 ağır hasarlı binamız var, 3 bin 706 bağımsız bölümden oluşuyor. 823 orta hasarlı binamız var. Malatya genelinde 475 yıkık bina 4 bin 460 ağır hasarlı 20'de acil yıkılacak binamız mevcut dedi.

Acil yıkılacak binaların listesi yayınlandı

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada depremde hasar gören binalarda acilen yıkılacak yapıların listesi yayınlandı.