Açılacak Haberleri

Açılacak Haberleri

Ankara Ortaokulu Mansur Yavaş’ın katılımıyla açılacak

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol CHP’li belediyelerle temasa geçerek okul inşa edilmesini talep etmesi sonucu İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Elazığ’da 3 okul yapma kararı almıştı. Bu okullardan biri olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen okulun Ankara Ortaokulu’nun yapımı tamamlandı. Açılışı ise Başkan Mansur Yavaş’ın katılımı ile yapılacak.

Elazığ Belediyesi’nin ücretsiz yaz spor kursları başlıyor 

Elazığ Belediyesi tarafından ücretsiz yaz spor okulları açılacak. Kurslara başvurular 16 Haziran’da başlayacak. 

Milletvekili Erol: İhtiyaç olan bölgelerde kapatılan köy okulları yeniden açılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

PROF. DR. YASEMİN AÇIK’IN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ PAZAR GÜNÜ AÇILIYOR

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Seçim Koordinasyon Merkezi Pazar Günü Saat 14.00’de Tofaş Kavşağında açılacak.

Elazığ'da basketbol aday hakemlik kursu açılıyor

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Elazığ'da basketbol aday hakemlik kursu açılacak.

Elazığ Belediyesi yaz spor kursları başlıyor

Elazığ Belediyesi, yaz tatilinde çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla üç ayrı branşta ücretsiz yaz spor kursları başlatıyor. Yüzme, basketbol ve futbol branşlarında açılacak kurslar için başvurular 17 Haziranda başlıyor.

Kuyumcular ramazan sonrası düğünleri dört gözle bekliyor

Elazığ'da Ramazan ayı olması nedeniyle durgun bir sezon yaşayan kuyumcular, dört gözle ramazan sonrası açılacak düğün sezonunu bekliyor.

OSB Başkanı Öztürk: 'Deprem ve pandemiye rağmen yatırımlar devam etti'

Elazığ'da yaşanan deprem ve pandemiye rağmen yatırımların ve üretimlerin devam ettiğini, işletmelerin büyümeye çalıştığını belirten Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (Elazığ OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Krize rağmen hem devam eden yatırımlar, hem de yeni açılacak 7 bin 500 kişi önümüzdeki yılın sonuna kadar istihdam edilecek dedi.

Başkan Ulaş: Okulların açılacak olması esnaflarımızı mutlu etti

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, okulların açılacak olmasıyla birlikte esnaflarımızın işlerinde bir canlanma olduğunu ifade ederek vatandaşlara seslenerek alış verişlerini yerel esnaftan yapmalarını istedi.

Özdağ: Esnafımız mağdur

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan ilçelerinde ulusal marketlerin mantar gibi çoğaldığını ifade ederek, 'Kovancılar ilçemizde yeni açılacak ulusal marketlerle sayının 15’i geçecek bu marketlere kim dur diyecek. Elektrik faturaları da bir önceki aya göre çok yüksek geldi. AKSA ne yapmaya çalışıyor' dedi.

Yıldız: 'Elazığ'da son 18 yılda 15 baraj inşa ettik'

Tarımın en önemli illerinden biri olan Elazığ'da ziraatın daha da gelişmesi için son 18 yılda kente 84 adet tesis ile 2 milyar 509 milyon 152 bin 989 TL yatırım yaptıklarını belirten DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, Elazığ'da son 18 yılda 15 baraj inşa ettik. İnşaatı devam eden 1 baraj ile 2 bin 330 dekar arazi daha sulamaya açılacakdedi.

Elazığ'da Yeni Noter Açılacak

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Adalet Bakanlığı nezdindeki girişimleri olumlu karşılanarak Elazığ’a yeni Noter açılması talebi onaylandı…

Bakan Pekcan açıkladı! Fuarlar yeni önlemlerle açılacak

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, “Kapalı alanda gerçekleştirilen fiziki fuarlarımız 1 Eylül’den itibaren yeni önlemlerle düzenlenmeye başlayacak” dedi.

İzin Almadan Avlanma Yapılamayacak

2020-2021 Kara Avcılığı Dönemi 22 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak. Tarım ve Orman Bakanlığı avlanma usul ve esaslarını belirledi. 

Bakan Selçuk: 31 Ağustos 2020 tarihinde okulları uzaktan eğitimle açıyoruz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: 'Okullar 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle başlayacak, yüz yüze eğitime 21 Eylül'de geçilecek' dedi.

Dev Fabrika Ne Zaman Açılacak?

Koronavirüs nedeniyle tüm yatırımların durma noktasına geldiği bu dönemde Saka Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saka'nın Elazığ'da başlattığı tekstil fabrikasının yapımı tamamlanma aşamasına geldi.

Okullar, Elazığ'ın tamamında 10 Şubat'ta açılacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 Şubat'ta açılacak olan okullar, Elazığ'ın tamamında 10 Şubat'ta aynı zamanda da Malatya'ya açılacak okullar için Doğanyol, Pütürge, Kale ve Battalgazi ilçelerinde 10 Şubat'ta açılacak dedi.

Çölyak hastaları açılacak imalathaneyi bekliyor

Elazığ'da Çölyak hastaları için glütensiz üretim yapacak olan imalathane için çalışmalar sürerken, biran önce faaliyete geçirilmesi için destek bekleniyor.

Köylülerden maden ocağı tepkisi

Elazığ'da 15 köyün ortak noktasında maden ocağı açılacak olması nedeniyle bir araya gelen köy sakinleri, ilk defa eylem yaptı ve tepkilerini dile getirdi.