Açıldı Haberleri

Açıldı Haberleri

İHH, Gazze yararına stant açtı

Harput’ta Elâzığ İHH Kadın Kolları tarafından geliri Gazze’ye gönderilmek üzere stant açıldı.

Yasemin Açık Vakfı’nın web sitesi açıldı

Eğitim, sağlık, çevre, ekonomi, sürdürülebilir kalkınma, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyet gösteren Yasemin Açık Vakfı’nın WEB sitesi yayına başladı. WWW.YASEMİNACİKVAKFİ.NET Adresli WEB Sitesinde Vakfın Kurumsal bilgilerinin yanı sıra misyonu, vizyonu, faaliyet alanları hakkında da detaylı bilgi sunuluyor.

Harput Hayme Ana Çarşısı düzenlenen törenle açıldı

Harput Hayme Ana Çarşısı açıldı. Çarşıda yıl boyunca kadınların ürettikleri el emeği ürünler Harput’u ziyarete gelecek olan ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri sergi açtı

Halk Eğitim Merkezi tarafından Rızaiye Mahallesinde yıl sonu sergisi açıldı. Dikiş nakış kursunda eğitim gören kursiyerlerin yıl boyu hazırladığı ürünler beğeniye sunuldu.

20 bin sözleşmeli öğretmen atamasında yeni gelişme! 

Millî Eğitim Bakanlığınca, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sınav merkezleri açıklandı. Adayların sözlü sınav giriş belgeleri de erişime açıldı.

Tarihi Maden Hükümet Konağı, vatandaşın hizmetine açıldı

Maden’de Türkiye’nin en eski mülki idare binası, yapılan restorasyon sonrasında, Maden Hükümet Konağı olarak vatandaşlara hizmete başladı. 262 yıllık binanın vatandaşın hizmetine açılması, ilçede memnuniyetle karşılandı.

Şehidimiz Fethi Sekin anısına sergi açıldı

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü tarafından açılan kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünler Şehit Polis Fethi Sekin ansına adlı sergide görücüye çıktı.

Elazığ Belediyesi Hanımeli El Sanatları Sergisi açıldı

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından düzenlenen ücretsiz el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı Hanımeli El Sanatları Sergisi açıldı. Düzenlenen açılış törenine, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Gül ve kursiyerler katıldı.

Cip Mesire Alanı’nda sezon açıldı

Havanın güzelliğini fırsat bilenlerin noktası Mesire Alanları oldu.  Bayram tatilinin son gününde Cip Mesire Alanı da dolup taştı.

Kamuda yeni düzenleme 647 yeni kadro açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yayımladığı kararnameyle, bazı bakanlık ve kamu kuruluşlarında 647 yeni kadro oluşturuldu.

Kamera ve fotoğraf eğitimi başladı 

Öğrencilerin Kamera ve Fotoğraf eğitimi almalarını sağlayacak olan Atölye Elazığ İmam Hatip Ortaokulu’nda açıldı 

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi, parti teşkilatının katılımı ile açıldı.

Yeniden Refah Partisi’nden miting gibi SKM açılışı

Yeniden Refah Partisi Hürriyet Caddesi Seçim Koordinasyon Merkezi büyük bir coşkuyla açıldı. Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve İl Teşkilatı’nın katılımıyla gerçekleştirilen ve vatandaşların adeta akın ettiği SKM açılışı, coşkulu bir mitinge dönüştü.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği hizmet binası açıldı

Elazığ Belediyesi tarafından tahsis edilen Esnaf ve Sanatkarlar odaları birliği binası düzenlenen program ile hizmete açıldı.

Sivrice’de miting gibi SKM açılışı

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak’ın Seçim Koordinasyon Merkezi miting havasında, coşkulu bir kalabalık ile açıldı.

100. Yılın İzinde: Atatürk sergisi ziyarete açıldı

Elazığ Belediyesi ve Yüksek Enerji Psikolojisi Derneği (YEPDER) destekleri ile düzenlenen “100. Yılın İzinde: Atatürk” temalı kişisel resim sergisi sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

YRP’nin Pertek Köprüsü kanun teklifi imzaya açıldı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 18 Ağustos’ta "Pertek Köprüsü - Şanlıurfa arası bağlantı yolları, köprü ve viyadüklerin yapımı" kanun Teklifinin Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Fatih Erbakan ve 5 milletvekili tarafından imzaya açıldığını söyledi.

Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali Hizmete Açıldı

Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminali Güneyçevre yolunda yeni binasında hizmete açıldı.

‘Sen Üret Yeter’ sergisi açıldı

13. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın sergisi “Sen Üret Yeter” temasıyla bir alışveriş merkezinde düzenlendi.

Yurtbaşı Futbol Sahaları açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yurtbaşı Beldesi’ne kazandırılan Futbol Sahaları’nın resmi açılışı gerçekleştirildi.

Baskil Ülkü Ocakları ilçe başkanlığı açıldı

Baskil Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı açıldı. Açılışa Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reha Talha Aygen, MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, MHP Baskil İlçe Başkanı Vehbi Genç, Ülkü Ocakları İl Yönetimi, MHP Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri,Türkiye Kamu Sen Şube Başkanları katıldı. 

Fırat Üniversitesi Hayır Kermesi açıldı 

Fırat Üniversitesi’nde maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için kermes açıldı. 

Beyyurdu Yolu, çalışmaların ardından trafiğe açıldı

Şehir trafiğine konfor sağlamak hedefiyle gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi Beyyurdu mevkiinde bulunan yolda çalışmalarını tamamladı. Çevre düzenlemelerinin de tamamlanmasıyla trafiğe açılan yol, bölgenin ulaşım aksını güçlendirecek.

İlim ve Hayra Hizmet Vakfı yükseköğretim öğrenci yurdu açıldı

Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala Fırat Üniversitesini kazanarak ilimize gelecek olan öğrencilerin barınma ihtiyaçları için kamu yurtları yanında özel yurtlar da hazırlıklarını tamamladı. 

Elazığ’da Güzellik Fuarı açıldı

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen Beauty Life Expo Elazığ Fuarı açılış töreni ile başladı.

Şehir otoparkları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı açıldığı günden beri vatandaşların takdirini topluyor.

İşte Elazığ’da İlçe İlçe Tüm Sonuçlar 

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Elazığ’da ilçelerde bütün sandıklar açıldı. İşte ilçe ilçe tüm sonuçlar. 

Yıldırım ve milletvekili adaylarından stadyum açıklaması

AK Parti Hükümetinin Elazığ’da yeni bir projesi daha tamamlanarak hizmete sunuldu. Avrupa standartlarında inşa edilen Yeni Stadyum, Elazığspor’un Karaköprü Belediyesiyle bugün oynadığı karşılaşma ile hizmete açıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı Kovancılar Bürosunun açılışı gerçekleştirildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kovancılar Şubesinin hizmet bürosu Elazıg İl Müftüsü İrfan ÜSTÜNDAĞ, Kovancılar İlçe Müftüsü Muhammed Sait OKUMUŞ, Kurum amirleri, STK temsilcileri, TDV gönüllüleri ve vatandaşların katıldığı törenle hizmete açıldı.

İyi Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan: Halkımız, iktidardan umudunu kesmiş

İyi Parti Karakoçan İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun bir katılımla açıldı.