Adalar Haberleri

Adalar Haberleri

Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete açılıyor

Elazığ'ın depreme dayanıklı modern yapı stoğuna kavuşması içim Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahallelerinde belirlenen adalar için vatandaşların taleplerini toplayacak olan Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi, hizmete başlayacak.

Dünyada sadece Elazığ'da çıkıyor, 60 ülkeye ihraç ediliyor

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde çıkarılan vişne renginde, damarlı yapıya sahip, dekoratif amaçlı yoğun ilgi gören mermer, 4 kıtada 60 ülkeye ihraç ediliyor. 40 yıldır dünyanın gözdesi haline gelen vişne mermeri bugüne kadar Kabe, Beyaz Saray, Dubai ve Palmiye Adalarındaki lüks otel ve mağazalar gibi birçok seçkin mekanı süsledi.

Rengi ve dokusuyla dünyada tek olan 'Elazığ Vişne Mermeri'nde TOGG talebi

Dünyada sadece Alacakaya ilçesinde çıkarılan ve 4 kıtaya ihraç edilen ' Elazığ Vişne Mermeri', rengiyle ve dokusuyla 60 ülkedeki seçkin mekanları 40 yıldır süslüyor. Beyaz Saray, Kabe, Dubai ile Palmiye Adalarındaki lüks otel ve mağazalar gibi birçok seçkin mekana 'Elazığ Vişne Mermeri 'gönderen Alacakaya Mermer Üretim Müdürü Sinan Diker, hiçbir alternatifi olmayan bu rengi TOGG'da görmek istediklerini söyledi.

Mega yatı gören dönüp bir daha baktı

Dünya'nın en uzun yatlarından biri olan Scheherazade isimli ultra lüks mega yat Bodrum'a demir attı. Uzunluğu 140 metre olan yata bakan dönüp bir daha baktı.

Almanya, İspanya'yı riskli bölge ilan etti

Almanya Dışişleri Bakanlığı, İspanya’yı yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında riskli bölgeler listesine dahil etti.

Samsun’da tır yangını

Samsun'da seyir halindeki bir tırın dorsesinde yangın çıktı.

Belediye Sürsürü'de Şuyulandırma Yaptı

Elazığ Belediyesi, Sürsürü Mahallesinde bazı parsel ve taşınmazların bulunduğu imar adalarında şuyulandırma yaptı.