Adam Haberleri

Adam Haberleri

Başkan Alan: Çin ile ticari ilişkilerimizi geliştiriyoruz

Çin İş Adamları Derneği Başkanı Zhou Yanquan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kurban Bayramı nedeniyle geldikleri Elâzığ’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluştu.

Başkan Koca’dan çağrı!

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca, bu memleketin ekmeğini yiyen Elazığlı işadamlarına seslenerek Elazığ’ın tanıtımında en büyük marka değeri olan Elazığspor’a can suyu olmak adına prim desteği konusunda göreve çağırdı…

Başkan Adayı Septioğlu Hilalkent mahalle sakinleriyle buluştu

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Bizim reklamımız yok, biz hizmet adamıyız.” dedi.

Gürkan, Şubat ayı SAMEKS verilerini değerlendirdi 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şubat ayı SAMEKS verileri açıklandı. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan Şubat Ayı SAMEKS Verilerini değerlendirdi. 

HARSİAD’ın yeni yönetimi belli oldu 

Harput Sanayici ve iş Adamları Derneği’nin Hasan Bilge başkanlığındaki yeni yönetimi belli oldu. 

Güneykent Mahallesi’ndeki Caminin temeli atıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği adına Güneykent Mahallesi için talepte bulunduğu Cami ve medresenin temeli atıldı.

Dost Meclisinin Konuğu, Pıhtılı oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesinin düzenlemiş olduğu, Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu İl AFAD Müdürü Osman Pıhtılı oldu.

15. ASKON Toplantısına Elazığ ev sahipliği yapacak 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) 15. Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Elazığ'da gerçekleştirilecek. 

Aydın Ayaz: Kaldığımız yerden devam

Yazıkonak Belediye Başkanlığı için Ak Partiden yeniden aday adayı olan işadamı Aydın Ayaz beldedeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Gürkan, SAMEKS verilerini değerlendirdi 

Kasım Ayı SAMEKS verileri açıklayan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, tedarikçilerin teslimat süresinde yaşanan gecikmeler ve işgücü talebinde gözlenen daralmalar ise bu döneme ilişkin negatif gelişmeler olarak dikkat çekmektedir. 

ASRİAD Yönetimi, Başkan Şerifoğulları ile bir araya geldi 

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şubesi Başkanlığı görevine getirilen Erkan Demir, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.  

TÜMKİAD Elazığ Şubesi’nden örnek davranış 

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği Elazığ Şube Başkanı Osman Özçelik, Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla bir etkinlik düzenleyerek sevgi evlerinde yaşayan çocukların kışlık ihtiyaçlarını karşıladı. 

MÜSİAD üyelerine, TKDK destekleri anlatıldı 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı'nın bu haftaki konuğu TKDK İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz oldu. 

MÜSİAD üyeleri piknikte bir araya geldi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ şubesi, aileler ile piknik buluşması ve ilin güzelliklerini tanıtma etkinliği düzenlendi. Sivrice İlçesinde İl Özel İdaresi tarafından işletilen “Akpınar Cafe & Restoran”da MÜSİAD üyeleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Elazığlı iş adamı, Erdoğan için 20 adak kurbanı kesti 

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşların güvenini tazeleyerek yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için Elazığlı iş adamı Hakan Fırdolaş, 20 koyunu keserek sevinç kutlaması yaptı.   

Ak Parti Milletvekili Adayı Öz: 14 Mayıs seçimi kader seçimi olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir kader seçimi olduğunu vurgulayarak, “Bir tarafta 21 yıldır bu ülkeye çok büyük hizmetler eden AK Parti, diğer tarafta sırtını PKK’ya dayayan, sırtını Kandil’e dayayan Millet İttifakıyla karşı karşıyayız. Elazığ’ımız 21 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de Doğru Adam ve Doğru Adımlarla yola devam diyecektir.” dedi.

Başkan Gürkan, Mart ayı SAMEKS verilerini değerlendirdi 

MÜSİAD tarafından açıklanan Mart Ayı SAMEKS verileri ile alakalı Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Başkanı Tekin Gürkan açıklamalarda bulundu. 

HAKSİAD Elazığ Şube Başkanı Avcı STK temsilcileriyle bir araya geldi 

Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Burhan Avcı ve beraberindeki heyet Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz’ı ziyaret ettiler. 

Başkan Gürkan: İnşa edilecek AVM şehre cazibe kazandıracak 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MÜSİAD) Tekin Gürkan, Elazığ eski sebze halinin yerine yapılacak olan AVM ve yaşam alanları ile alakalı açıklamalarda bulundu. 

MÜSİAD Başkanı Gürkan’dan teşekkür mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şubesi’nin 23’inci olağan genel kurulu yapıldı. Genel Kurulda Başkanlığa yeniden Tekin Gürkan seçildi. 

Ömer Faruk Gökçe hayatını kaybetti 

Elazığspor’un ve Türk Futbolunun Önemli Eski Futbolcularından ve Teknik Adamlarından Ömer Faruk Gökçe vefat etti. 

Şiş: Elazığ’a güzel bir hizmet daha

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve beraberindeki heyet, finansmanı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, yapım işlerinin tamamının ise Elazığ İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen, ülkemize hizmet edecek müezzin, imam-hatip, vaiz gibi birçok din adamının eğitim alacağı ülkemizin sayılı tesislerinden olacak Harput Dini İhtisas Merkezi’ni ziyaret etti. Gelinen son durum hakkında Harput Dini İhtisas Merkezi Müdürü Turgut Tunç’tan bilgiler alan heyet daha sonra merkezi gezerek incelemelerde bulundular. 

Hayırsever iş adamından öğrencilere giyecek yardımı

Bingöllü iş adamı Özgür Aslan, ilkokul öğrencilerine bot ve mont yardımında bulundu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın, değil misin'

Adaylık konusuna değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın, değil misin. Neden susuyorsun, niçin duruyorsun, neyi bekliyorsun' dedi.

Kalp krizi geçiren yaşlı adamı otobüsle hastaneye yetiştirdiler

Elazığ'da belediye otobüsü içerisinde kalp krizi geçiren ve ilk müdahalesi vatandaşlar tarafından yapılan yaşlı adam, otobüsle hastaneye yetiştirildi.

Kalp masajı ile hayatta tutmuştu, şimdi bir araya geldiler

Elazığ'da bir iş merkezinde bulunan su tahsilat şubesinde fatura öderken kalp krizi geçiren yaşlı adam, Elazığ Belediyesi personelinin yaptığı kritik müdahaleyle kurtulmuştu. Mahmut Demir, hayatını kurtardığı 80 yaşındaki Nahit Aygün'ü ziyaret ederek bir araya geldi.

Belediye personelinden hayat kurtaran müdahale

Elazığ'da bir iş merkezinde bulunan su tahsilat şubesinde fatura ödemek isteyen 80 yaşındaki bir kişi kalp krizi geçirdi. İki kez kalbi duran adam, burada çalışan personelin kalp masajı sayesinde hayata tutundu.

Elazığ'da 90 yaşındaki adam yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu

Elazığ'da 90 yaşındaki bir kişi, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Elazığ'da 4 dairenin su sayacı çalındı, site yöneticinin tepkisi şaşırttı

Elazığ'da bir ay arayla aynı binada 4 dairenin su sayacı çalındı. Site yöneticisi Mehmet Çete ''Hırsızlardaki cesarete bak, 'Birisi beni görür veya yakalar' düşüncesi yok. Adamlardaki cesarete hayran kalıyorsun, kalmamak mümkün değil'' diyerek tepkisini dile getirdi.