Adres Haberleri

Adres Haberleri

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçlarını "www.meb.gov.tr" adresinden açıkladı.

YKS sonuçları açıklandı

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy YKS sonuçlarının ÖSYM'nin internet adresinden açıklandığını bildirdi.

LGS sonuçları açıklandı! 

LGS sınavı sonuçları açıklandı.  Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları, "https://www.meb.gov.tr" adresinden öğrenilebilecek. Yerleştirme sonuçları ise 22 Temmuz'da açıklanacak.

Yasemin Açık Vakfı’nın web sitesi açıldı

Eğitim, sağlık, çevre, ekonomi, sürdürülebilir kalkınma, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyet gösteren Yasemin Açık Vakfı’nın WEB sitesi yayına başladı. WWW.YASEMİNACİKVAKFİ.NET Adresli WEB Sitesinde Vakfın Kurumsal bilgilerinin yanı sıra misyonu, vizyonu, faaliyet alanları hakkında da detaylı bilgi sunuluyor.

A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor

Elazığ'da eğitimin parlayan yıldızı A Kalem Kurs Merkezi büyümeye devam ediyor. Elazığ Merkez Yeni Mahalle Muammer Çorbacıoğlu Sokaktaki adresinde yıllardır başarılı hizmetler veren A Kalem Kurs Merkezi, Bahçelievler mahallesinde yeni şube açtı.

KPSS sonuçları açıklandı 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) sonuçlar belli oldu. ÖSYM Başkanlığınca düzenlenen 2023-KPSS lisans oturumlarının sonuçları "https://sonuc.osym.gov.tr " internet adresinden açıklandı. Memur adayları, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilir. İşte, KPSS sonuç sorgula ekranı...

LGS sonuçları açıklandı! 

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçlarını, http://www.meb.gov.tr internet adresinden açıkladı.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yeni adresinde 

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yapılan yeni binası ve yerinde vatandaşlara hizmet etmeye başlıyor.

Ak Parti Milletvekili Adayı Öz: Milletimiz hizmetin adresini biliyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Milletimiz masa başında bol keseden boş vaatlerde bulunanlara hiçbir zaman itibar etmediği gibi bu seçimlerde de itibar etmeyecektir. Çünkü milletimiz hizmetin adresini biliyor. 21 yıldır olduğu gibi ülkemiz hizmet ve eser siyasetiyle yoluna devam edecektir.” dedi. 

Depremzedeler nasıl oy kullanacak?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Deprem bölgesindeki vatandaşların seçimlerde nasıl oy kullanacağına dair açıklama yaptı. Buna göre; depremzedeler adres değişikliklerini e-devlet ve nüfusmatiklerden yapabilecek. Ayrıca afetzedelerin deprem sonrası konakladığı çadır, karavan ve prefabrik ev gibi mekânlar yerleşim yeri olarak gösterilebilecek.

Elazığ Belediyesi’nden duyuru!

Elazığ Belediyesi, Coğrafi Bilgi Sistemleri projesi kapsamında mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesiyle yaşanan adres karışıklığına ilişkin açıklama yaptı.

Sonbaharda kampın adresi doğunun gizli cenneti 'Hazar Gölü'

Üç tarafı sularla çevrili yarımada konumundaki Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yer alan Hazar Gölü, Türkiye'nin dört bir yanından gelen kampçı ve doğaseverleri ağırladı. Etkinliğe katılan onlarca kişi sonbaharda doğanın keyfini çıkardı.

10 suç kaydı bulunan şüpheli hırsızlık yapınca yakayı ele verdi

Elazığ'da 10 suç kaydı bulunan şüpheli, farklı tarihlerde 4 ayrı adresten hırsızlık yapınca polis tarafından yakalandı.

Çalınan kedisini bulmak için dedektif gibi iz sürdü, gelen mesajla mutluluktan havalara uçtu

Elazığ'da kedisi çalınan bir kişi, dedektif gibi iz sürüp güvenlik kameralarını inceleyerek kedisini bulmaya çalıştı. Önceki gün telefonuna gelen bir mesajla heyecanlanan hayvan sever, belirtilen adrese gittiğinde çalınan kedisine kavuştu.

Elazığ'ın 2021 yılı nüfusu belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Sonuçlarını açıkladı. Buna göre, Elazığ'ın nüfusu 2021 yılında 588 Bin 088 oldu. Elazığ'ın 2020 yılı nüfusu 587 Bin 960 olarak açıklanmıştı.

Elazığ’da 55 suç kaydından aranan üç şahıs yakalandı

Elazığ’da hırsızlık yapan ve 55 suç kaydından aranan üç şahıs adreslerine düzenlenen operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.

Liselere Yerleştirmede Adres Düzenbazlığı

Elazığ'da bazı uyanıklar mahallelerindeki okulları beğenmeyerek, çocuğunu istedikleri okula kayıt ettirmek için düzenbazlık örneği sergileyerek adres değişikliği yapıyor. Bu durum, diğer öğrencilerin hakkının yenmesine neden oluyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ise bu durum karşısında çaresizliğini itiraf ediyor.

Elazığ'da 1 tondan fazla kaçak içki ele geçirildi

Elazığ'da kaçak içki ile mücadele kapsamında jandarma ekiplerinin 2 adrese düzenlediği operasyonda 1 su deposu ve 54 bidonda 1 ton 50 litre şarap ele geçirildi

Elazığ'da 10 ayrı suç kaydı olan kombi hırsızı yakalandı

Elazığ'da 10 farklı suç kaydı olan şüpheli, 6 ayrı adresten kombi hırsızlığı gerçekleştirdi ancak polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Kavanozda uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin belirlediği adreslere yaptığı operasyonda kavanozlar içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi, gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Bingöl’de operasyon, silahlar ve uyuşturucu ele geçirildi

Bingöl'de jandarma ekiplerinin belirlediği bir adrese operasyon yapıldı, ruhsatsız çeşitli silahlar ve esrar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Torbacılara şok baskın: 17 gözaltı

Gaziantep'te torbacı olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik operasyon düzenlendi. 22 adrese eş zamanlı olarak düzenlene operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Vali'ye 'Bugün olmaz gelemem misafirim var' cevabı gülümsetti

19 denetimlerine katılan Vali Erkaya Yırık'ın randevu verdiği bir kadın, 'Bugün olmaz gelemem misafirim var' diye cevap vermesi herkesi gülümsetti. Bunun üzerine Vali Yırık kadına, Sen adresini ver ben senden randevu alayım' dedi.

Sarıcan'da 5 Adreste Geçici Karantina Süreci Başlatıldı

Elazığ'ın Karakoçan İlçesine bağlı Sarıcan Beldesinde 5 adreste geçici karantina süreci başlatıldı.

Emniyetten uyuşturucu operasyonu

Elazığ Emniyet Müdürülüğü ekipleri uyuşturucu madde ticaretinin yapıldığı belirlenen bir adrese operasyon düzenledi. 

Jandarma'dan Kaçak Sigara Operasyonu

Elazığ'da bir adrese düzenlenen operasyonda kaçak sigara üreten bir kişi yakalandı.

Şüphe üzerine durdurulan şahıslarda uyuşturucu yakalandı

Gaziantep'te farklı adreslerde şüphe üzerine durdurulan iki şahsın üzerinden de uyuşturucu madde çıktı. Şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenirken adli makamlardaki işlemlerinin devam ettiği vurgulandı.

Sonbaharda kampın adresi, Hazar Gölü

Yarımada konumundaki Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yer alan Hazar Gölü, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 250 kampçı ve doğaseveri ağırladı. Etkinliğe katılan 250 kişi sonbaharda doğanın keyfini çıkardı.

Adrenalin tutkunlarının yeni adresi 'Macera Parkı'

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde adrenalin tutkunları için kurulan ve büyük bir bölümü tamamlanan 'Macera Parkı heyecanlı dakikalar yaşatıyor.

Elazığ'da satışa hazır paketlerde eroin ele geçirildi

Elazığ'da polisin belirlediği bir adrese düzenlen operasyonda satışa hazır paketler halinde eroin ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.