Afiş Haberleri

Afiş Haberleri

Bağımsız Aday Yasemin Açık’a destek şehir sınırlarını aştı 

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a destek bu kez kilometrelerce öteden geldi. Adana’da yaşayan Elazığlı Hemşehrilerimiz caddelere Yasemin Açık’ın afişlerini astı ve Adana’dan Elazığ’daki yakınlarını arayarak Bağımsız Aday Açık’a destek olmalarını istediklerini söylediler. 

Sokak sokak gezerek kaybolan köpeğini arıyor

Elazığ'da bir vatandaş, kaybolan köpeğini sokak sokak gezip arıyor. Duvarlara afişler yapıştıran şahıs, köpeğini buluna ödül de verecek.

Üniversite öğrencileri Yeşilçam afişlerini yeniden tasarladı

Fırat Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri, Yeşilçam film afişlerini kendi benliklerine göre tasarladı.

Türk Eğitim Sen'den eylem

Türk Eğitim-Sen, Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda gecikme yaşanmaması, 2022 bütçe görüşmelerinin tamamlanmasıyla birlikte meslek kanununun TBMM gündemine getirilerek ivedilikle yasalaşması ve eğitim çalışanlarının ekonomik kayıpların telafisi için tüm illerde eş zamanlı olarak eylem yaptı.

Aşılı ve aşısız olarak koronaya yakalanan 2 gencin akciğer tomografisi korkunç gerçeği gözler önüne serdi

Elazığ'da öksürük, halsizlik, yorgunluk ve çabuk yorulma gibi şikayetlerle hastaneye başvuran ve korona virüs tespit edilen 2 genç hastadan aşısız olanının tomografi sonuçlarında virüsün akciğerlerde zatürreye sebebiyet verdiği görüldü. Aynı şekilde aşı olup korona virüs hastalığına yakalanan bir başka genç hastanın bilgisayarlı akciğer tomografisinde akciğerinde herhangi bir sorunun olmadığı belirlendi.

Başkan Özgül: Eğitimin telafisi olmaz

İyi Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül, okulların açılması birlikte öğrencilerin okullarına dönmesi mutluluk verici olduğunu ifade ederek öğrencilerin pandemi sürecinde yaşadığı eğitim eksiklerinin mutlaka giderilmesi gerektiğini söyledi.

Elazığ Valisi Yırık uyardı: 'Vaka sayılarımızda yükselme mevcut'

Covid-19 denetimlerine katılan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 3-4 gündür vaka sayılarında tedrici artışın olduğuna dikkat çekerek vatandaşları maske, hijyen ve mesafe konusunda uyardı, iş yerlerine de uyarı afişlerini astı.

Ebru öğretmen kayıp kedisini sokak sokak arıyor

Elazığ'da anasınıfı öğretmeni Ebru Çiçek, kayıp kedisini sokak sokak arıyor. Çıkardığı afişleri her yere asan Çiçek, bulana ödül vereceğini ve çocuğu olan ailenin bir aylık okul masrafını karşılayacağını aktardı.

Deprem nedeniyle bilgilendirici afişler asıldı

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından süren artçılar nedeniyle vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla kent genelinde afişler asıldı.

Öğrencilerden 15 Temmuz koreografisi

Elazığ'da bir okulda 15 Temmuz şehitlerini anmak için 251 öğrenci ile koreografi hazırlandı.