Ağabey Haberleri

Ağabey Haberleri

PROF. DR. YASEMİN AÇIK:  BU BİR KARALAMA KAMPANYASIDIR, HUKUKA AYKIRI HİÇBİR İŞ YAPILMAMIŞTIR

Türkiye’nin önde gelen kadın sanayicilerinden Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ’da 10 bin kişinin hayatına dokunan çimento fabrikasıyla ilgili olarak son dönemde çıkan haberlere ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Bu iftira kampanyasının kardeşi ve daha önce bünyelerinde çalışan bazı kişilerin de içinde olduğu bir grup tarafından yürütüldüğünü söyleyen Prof. Dr. Açık, “Bugüne kadar kıymetli babamın hatırasını incitmemek, annemi, ağabeylerimi, tüm ailemi bu gündemden uzak tutmak ve saygınlığımızı zedelememek için sessiz kaldım” dedi. Fabrikanın kuruluş aşamasından günümüze kadar yapılan tüm iş ve işlemlerin yasalara uygun olarak yapıldığını, karalama kampanyasını yürütenler ile ilgili hukuki sürecin başlatıldığını, tüm bilgi ve belgelerin de ilgili mercilerle paylaşıldığını belirten Prof. Dr. Açık, açıklamasında şunları söyledi: 

18 yıllık cinayet davasında yeni gelişme

Elazığ'da 18 yıl önce kayıp ilanı verilen ve polisin titiz çalışması sonucu cinayete kurban gittiği belirlenen Ruhi Canpolat'la ilgili davada tutuklu yargılanan eşi Azime Ş., sonradan evlendiği kocasının ağabeyi Cevdet Ş.'yi suçladı.

Önce ağabeyi ardından kardeşini vurdu

Elazığ'da dün hastane içinde çıkan silahlı kavganın, 3 gün önce çıkan başka bir olayın devamı olduğu öğrenildi. Zanlı ilk olayda bir kişiyi ayağından yaralarken ikinci olayda ise kardeşini vurdu. Ağır yaralanan şahsın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Elazığ'da filmlere konu olacak olay: Depremde emanet alınan eşyaların sahibini 2 yıldır arıyor

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde evleri hasar gören bir aile, zarar gelmesin diye eşyalarını nakliyeci Zülfü Kalkan'a teslim etti. Zülfü Kalkan emanetten 20 gün sonra hayatını kaybetti. Ağabeyi Ramazan Kalkan, 2 yıldır zamanının büyük bir kısmını kardeşine emanet edilen eşyaların sahibi aramakla geçiriyor.

Aralarında husumet bulunan ağabeyini av tüfeği ile vurdu

Elazığ'da bir şahıs, aralarında husumet bulunan ağabeyini av tüfeği ile 2 el ateş ederek vurdu. Yaralı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

5 ay önce kaybolan muhtarın ağabeyi: 'Kardeşimin cansız bedenine kavuşmaya dahi razıyız'

Elazığ'da 5 ay önce kaybolan Kızılay Mahalle Muhtarı Muhammet Bahçeçi, yapılan tüm aramalara rağmen halen bulunamazken, ailesi cansız bedenlerine kavuşmaya dahi razı olduklarını belirtti.

Şehit aileleri ve gazilerden İYİ Partili Türkkan'a tepki

Elazığ'da gaziler ve şehit aileleri, Bingöl'de şehidin ağabeyine küfreden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi.

Gözü gibi baktığı motorunu evinin odasında muhafaza ediyor

Elazığ'da yaşayan Sabahattin Dal, 1970 yıllarında ağabeyinin aldığı ilk motoru evinin misafir odasında saklıyor. Motorunu dışarı çıkarmayan Dal, yüksek fiyat teklif edilmesine rağmen satmıyor.

Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda kullanılan bomba ve mühimmatları temin eden terörist yakalandı

İzmir Adliyesine yönelik 5 Ocak 2017'de terör örgütü PKK/KCK mensuplarınca düzenlenen, polis memuru Fethi Sekin ile adliye personeli Musa Can'ın şehit olduğu saldırıda kullanılan bomba ve tüfek fişeklerini temin ettiği belirlenen Suriye uyruklu terörist düzenlenen operasyonla yakalandı. Ağabeyinin şehit olduğu saldırıda bomba ve mühimmat temin eden teröristin yakalandığı haberini Fethi Sekin'in kardeşi Fikriye Sekin, Arka plandaki kişilerin de yakalandığını bugün haberlerde öğrendim, bu bizi daha da rahatlattı. Türkiye'nin bu tarz terör olaylarına idam getirilmesini istiyorum' dedi.

Bir dönem tribünlerden desteklediği takımını şimdi başkan olarak yaşatmaya çalışıyor

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, taraftar grubu başkanlığı dahil 24 yıl tribünlerden desteklediği takımının 3. Lig'de kulüp başkanı başkanı oldu. Takımdaki oyuncularla ağabey-kardeş ilişkisi bulunan Çayır, Elazığspor'u eski günlerine kavuşturmak için var gücüyle çalışıyor.

Kahve yapmadı diye ağabeyinin şiddetine uğradı iddiası

Elazığ'da bir kızın, kahve yapmayı reddettiği gerekçesiyle ağabeyi tarafından darp edildiği iddia edildi.

Arazi anlaşmazlığında ağabey kardeşini vurdu

Elazığ'da arazi anlaşmazlığından dolayı ağabey silahla kardeşini vurarak yaraladı.

Elazığ'da ağabey kardeşini sokak ortasında silahla vurdu

Elazığ'da gece sokağa çıkma kısıtlaması saatleri arasında bir şahıs ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla vurularak yaralandı.

Kardeş, kazara özçekim yapan ağabeyi ve 3 arkadaşını tüfekle yaraladı

Elazığ'da bir mezrada işitme engelli bir şahıs, özçekim yapan ağabeyi ve 3 arkadaşını kazara tüfekle yaraladı. Ağabeyin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yangında ölen 2 kardeş, tek tabutta son yolculuğuna uğurlandı

Elazığ'da prizdeki şarj aletinin patlaması sonucu hayatını kaybeden 8 aylık Hira Nur bebekle ağabeyi 4 yaşındaki Kağan'ın cansız bedeni tek tabutta son yolculuğuna uğurlandı.

Adana'da kız kardeşi öldürülen ağabey idam istedi

Adana'da kız kardeşi birlikte yaşadığı şahıs tarafından öldürülen ağabey, kadın cinayetlerinin bitmesi için idam istediğini söyledi.

Ağabeyi ve 2 yeğenini vuran şüpheli tutuklandı

Elazığ'da aralarındaki husumetten dolayı evine geldiğini iddia ettiği ağabeyini ve 2 yeğenini av tüfeği ile vuran kardeş tutuklandı.

Ağabeyi ve 2 yeğenini vuran kardeş, adliyeye sevk edildi

Elazığ'da aralarındaki husumetten dolayı evine geldiğini iddia ettiği ağabeyini ve 2 yeğenini av tüfeği ile vuran kardeş, adliyeye sevk edildi.

Uşak'ta ağabey ile kardeş arasındaki kavga kanlı bitti; 1 ölü

Uşak'ta, önceden husumetli olan ağabey kardeş kavgası kanlı bitti. Çıkan silahlı kavgada ağabey, kardeşini vurarak öldürdü.

Sakarya’da komşu dehşeti: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 74 yaşındaki şüpheli, komşusu olan iki kardeşi silahla vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan ağabey hayatını kaybederken, kardeşinin ise durumu ağır.

Kayseri'de iki kardeşin miras davası kanlı bitti

Kayseri'de iki kardeş arasında miras yüzünden çıktığı iddia edilen kavga kanlı bitti. Pompalı tüfekle vurulan ağabey, hayatını kaybetti.

Ölümcül virüse yakalandı: Durumum çok kötü, beni kurtarın

Kazakistan'da yaşayan Elazığlı Hasan Demirel, Kovid-19 hastalığına yakalandı. Kazakistan'da bir hastanede tedavi altına alınan ve durumu ağırlaşan Hasan Demirel, ağabeyi aracılığıyla Türk makamlarına seslenerek, 'Durumum çok kötü, beni kurtarın' çağrısı yaptı.

Akpınar Ailesinin Acı Günü

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar'ın ağabeyi M. Sait Akpınar vefat etti.

Yumakgil Ailesi'nin Acı Günü

Elazığlı İşadamları Mehmet, Erhan Selim Yumakgil'in babaları, Rıfat, Nadir, İrfan Yumakgil'in ağabeyleri Zülfü Yumakgil hayatını kaybetti. 

Üvey ağabeyini öldüren zanlı tutuklandı

Elazığ'da üvey ağabeyini tüfekle öldüren şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kardeş katili adliyeye sevk edildi

Elazığ'da üvey ağabeyini tüfekle vurarak öldürmekten gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

Vefalı evlat, örnek ağabey

Elazığ'da yaklaşık 9 yıldır hasta olan 72 yaşındaki babasına hayatını adayan 26 yaşındaki Gürkan Özağaç, evinin bütün yükünü omuzlarında taşıyor. Babasının hastalığı sonrası okulu bırakmak zorunda kalan Özağaç, iki kız kardeşini okutarak herkese örnek oluyor.

Hiç düşünmeden böbreğini verdi

Elazığ'da 3 yıldır böbrek hastası olan ve son 6 ayda böbrek fonksiyonları yüzde 20'nin altına düşen 3 çocuk annesi 35 yaşındaki Fatma Arpacı'ya (35) ağabeyi, İyi ki kardeşim var diyerek böbreğini verdi hayata tutunmasını sağladı.

Alanya’da 2 kardeş 2 kilogram uyuşturucuyla yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda toplam 2 kilo 112 gram skunk adlı uyuşturucu ele geçirilirken, olayla ilgili ağabey ve kardeşi gözaltına alındı.