Ağın Belediye Başkanı Haberleri

Ağın Belediye Başkanı Haberleri

Açıkkapı: Ağın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın’ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

Işıkver, Ağın ilçesi sakinlerinin sorunlarını dinledi 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, halk buluşmaları kapsamında ağın ilçesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ağın Belediye Başkanı, AFAD, İl Özel İdare ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yöneticilerinin de katıldığı toplantıda muhtar ve vatandaşların sorun ve beklentileri değerlendirildi. 

Ağın Belediyesi personel alacak 

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, belediye bünyesinde çalıştırılmak üzerine personel alımı yapacaklarını duyurdu. 

Başkan Uslu: Ağın da 6. bölge teşviklerinden yararlanmalı 

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Elazığ’ın 9 ilçesi 6. bölge teşviklerinden yararlanabilecek. Ancak açıklanan ilçeler arasında Ağın ilçesinin olmadığı görüldü. Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu duruma tepki göstererek yetkililere seslendi.

Başkan Uslu müjdeyi verdi!

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, 2017 yılında Başbakan Binali Yıldırım tarafından Ağın İlçesi’ne yaptırılma sözü verilen 10 yataklı entegre hastane yapım işinin 2023 yılı yatırım programlarına alındığını açıkladı. 

Başkan Uslu, vatandaşları Motofest'te davet etti

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, vatandaşları yapılacak olan Motofest'e davet etti.

Belediye Başkanı karla kaplı yolda mahsur kaldı

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, Arapgir'den Ağın'a seyir halinde iken yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Aracı karla kaplanan ve 2,5 saat yolda mahsur kalan Başkan Ali Uslu, Karayolları ekiplerinin yardımıyla Arapgir ilçesine getirildi.

Ağın'da hayır bahçesi projesi

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, geçen yıl başlattığı hayır bahçesi projesini bu yıl da hayata geçirdi.

Ülkücü Başkan Gönülleri Fethetti

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, belediyecilik hizmetlerinin yanısıra ekonomiye katkı sunacak sosyal projeleri hayata geçiriyor.