Ahmet Demir Haberleri

Ahmet Demir Haberleri

Demirdağ: Hazar Şiir Akşamları’na davetlisiniz

Bu sene 26.’sı gerçekleştirilecek olan hazar şiir akşamları 6-7-8 Ekim tarihleri arasında ünlü şair yazar “Sezai Karakoç” anısına “İnsan Sevgisi” teması ile gerçekleştirilecek. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ahmet Demirdağ, programa tüm Elazığlıları davet etti. 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Demirdağ’ın acı günü 

Elazığ Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Demirdağ’ın Babası Molla Abdulkadir Demirdağ hayatını kaybetti. 

İl Kültür Turizm Müdürü Demirdağ, 'Sivrice'nin önemli bir turizm potansiyeli var'

Elazığ'ın Sivrice ilçesinin turizm açısından çok önemli potansiyeli olduğunu belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ, 'Önceki yıllarda bizim yaptığımız çalışmalarda günü birlikçilerle beraber, ilçemizin 2 milyon ziyaretçisi olduğunu gördük. Bu sayının önümüzdeki yıllarda da aynı şekilde artarak devam edeceğine inanıyoruz' dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Demirdağ: 'Elazığ'ın önemli bir turizm potansiyeli var'

Elazığ'ın önemli bir turizm potansiyeli olduğunu belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ, 'Yeni yeni gelişmeye ve tanınmaya başladı. Son dönemde yapılan tanıtımlar ve yatırımlar şehrimizde turizmin gelişmesine önemli katkılar sağladı dedi.

Murat Nehri'nde sular çekildi, tarım başladı

Elazığ'da Murat Nehri'nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı.